iPhone 8 Powerbanks

Powerbanks til iPhone 8

Hvad er forskellen egentlig på de forskellige powerbanks, man kan støde på på internettet og i butikkerne? De fleste af os ved, at en powerbank er en måde at opbevare ekstra strøm på, som senere kan fyldes på telefonens batteri, når det bliver nødvendigt. Men hvordan ved man, hvilken man skal vælge? Det får du svar på her:

Strømmen i din mobiltelefon bruges lidt på samme måde som benzinen i en bil - det afhænger nemlig ikke bare af distancen, bilen tilbagelægger, men også om, hvordan den kører undervejs. Hvis føreren eksempelvis gasser op og bremser mange gange på turen, bruger bilen mere benzin, end hvis føreren holdt en jævn fart hele tiden. Det samme gælder for din iPhone. 

En gode tommelfingerregel er, at man bør vælge en powerbank på minimum det antal milliampere (mAh), som kapaciteten i batteriet i den smartphone, man vil oplade. iPhone 8 har en batterikapacitet på 1.821 mAh, og derfor bør du vælge en powerbank på minimum 1.821 mAh for at være sikker på at kunne oplade din iPhone 8 mindst én gang. Antallet af mAh kan sjældent omregnes direkte til antal fulde opladninger, og derfor bør du fx vælge en powerbank på 10.000 mAh, hvis du vil være sikker på at kunne lade din iPhone 8 fuldt op fem gange.