Polar Ignite

 • Polar Ignite Remme

  Polar Ignite Remme

 • Polar Ignite Oplader

  Polar Ignite Oplader

 • Polar Ignite Skærmbeskyttelse

  Polar Ignite Skærmbeskyttelse

 • Polar Ignite Opbevaring

  Polar Ignite Opbevaring

Polar Ignite Polar Ignite - din makker under træning og restituering

Polar Ignite er et af Polars flagskibe, der skal vise verden, hvor højt Polar sætter barren for deres fremtidige smartwatches. Det er optimeret til døgnbrug, så du kan have det på i alle døgnets 24 timer, og det er der en helt speciel grund til. Polar Ignite er nemlig ikke bare den perfekte træningsmakker - uret hjælper dig også med at restituere korrekt, så du får mest muligt ud af din indsats. 

Den indbyggede GPS lader dig tracke dine løbe-, cykel- eller svømmeruter, og umiddelbart efter din træning giver Polar Ignite dig en motiverende oversigt over effekten af din træning. Uret har desuden forudindstillede løbe- og svømmeprogrammer, så du kan kaste dig direkte ud i træningen uden først at skulle rode en masse med indstillingerne. Porgrammerne giver dig blandt andet informationer om din VO2max, kalorieforbrænding og HRmax. Polar Ignite læser desuden din søvn og giver dig detaljeret feedback hver morgen. 

Polar Ignite er udstyret med håndledsbaseret pulsmåling, så du får præcise resultater og målinger at gå ud fra. Som de fleste andre smartwatches kan Polar Ignite selvfølgelig forbindes til din smartphone, så du kan modtage beskeder og opkald direkte på armen. Polar Ignite kan så godt som erstatte din mobiltelefon, og derfor er tilbehøret til dit ur endnu vigtigere end nogensinde før. Her på siden finder du alt, du kan få brug for til Polar Ignite - hvad enten det er remme, oplader, skærmbeskyttelse eller noget helt fjerde!