Vil du være med til at overtage verden et stykke kode ad gangen? 2x Skarpe PHP/Magento-udviklere søges

Vi søger vi to erfarene PHP udviklere (gerne med kendskab til Magento 1 og generel MVC arkitektur) der er klar til at sadle op og blive en del af en webshop der har fart på og brænder for intelligente og brugervenlige løsninger for ansatte såvel som for kunder.

Om Evermart:

Evermart startede i 2014 i en lejlighed i Århus, og har især de sidste 2 år været et rigtig spændende væksteventyr. Fra 2017 sendte til 2019 blev antallet af ordre 6 doblet og i 2020 kommer vi til at ekspedere ordre ud til over 150.000 glade kunder.

Vi har indtil nu fokuseret på forbrugerelektronik, hvor hovedfokus er på egen import fra fabrikker, samt private label. Vi har pt. lidt over 6.000 produkter på lager, og inden 2020 er omme, skal dette tal være over 10.000.
Vores produktsortiment kommer til at brede sig over elektronik til hjemmet, outdoor, sportsudstyr osv. Vores hovedfokus når vi importere nye produkter er at kvaliteten skal være høj ifht pris, så vi kan være prisledere, og give vores kunder en høj value for money.

Hvorfor Evermart?

En af de ting vi gør allerbedst er at vi er enormt dygtige til at drifte effektivt. Vores backend operations kører ekstremt strømlinet i hele virksomheden, og vores klare ideologi er at vinderne og markedslederne i fremtiden vil være de virksomheder der bedst udnytter teknologi til at effektivisere driften.
En af de helt klare metoder til at vinde på den front, er at behandle virksomheden som en teknologi virksomhed, snarere end en handelsvirksomhed. Alt er data baseret, og bliver målt og automatiseret i alle led af forretningen. Vi har den filisofi at alt er muligt, og vi ønsker at være lysår foran vores konkurrenter.
Derfor kigger vi primært på hvad de helt store spillere gør internationalt, og ser hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Vi søger derfor 2 knivskarpe udviklere der kan kreere vilde løsninger. Målet er klart - kan vi pakke en ordre på 40 sek? Super - hvordan får vi det ned på 20. Kan vi levere indenfor 12 timer? Super - hvordan får vi det ned på 8.

Forventning er at vores lager (vi købte 32.000 m2 grund og byggede de første 2000 ud af i alt 16.000 m2 i 2019) vil køre fuldstændig autonomt med robotter 24/7 indenfor 5 år. Forvententningen er derfor også at udviklingsafdelingen i samme tidsrum vil vokse sig til den største del af virksomheden.

Du vil derfor komme til at arbejde med komplekse, udfordrende opgaver. Vi tager os tid til at bygge vilde løsninger, så vi fortsat kan skalere.

Om stillingen:

Hos Evermart har vi altid fart på og vægter tekniske løsninger højt, da vi ved de er nøglen til vores stadigvæk stigende success og derfor har vi nu brug for endnu en hjælpende hånd til at styrke vores tekniske afdeling.

Vi arbejder med Objekt Orienteret PHP som bygger på Magento’s arkitektur principper, men forsøger samtidig at skyde genvej til de endnu mere lightweight løsninger i et ellers tungt system. Vi ønsker at kunne skalere op uden at gå på kompromis med hastighed eller service.

Dine arbejdsopgaver:

 • Magento-udvikling (udvikling af nye såvel eksisterende moduler og hertil optimeringer)
 • Løsninger som letter dine kollegers arbejdsopgaver og baner nye veje for vores høje service-niveau
 • Automatiserede processer
 • Grundig fejlsøgning
 • Optimering, renskrivning og dokumentering af eksisterende kodebaser
 • Sparring med resten af teamet på egne såvel kollegaers opgaver
 • Undersøge de nyeste trends indenfor PHP/Magento og implementerbare løsninger eller kodesprog.
 • Udarbejde forslag til valg af nye systemer, extensions og løsningsforslag.

Forventninger til dig:

 • Du har erfaring med Magento eller andre CMS systemer, hvortil du har udviklet flere moduler, extensions eller plugins (ikke et krav - men absolut et plus)
 • Du har erfaring med Objekt Orienteret PHP, MySQL, Javascript og CSS
 • Du arbejder selvstændigt og kan lide at tage ansvar
 • Du sørger for at nå aftalte, realistiske deadlines
 • Du er positiv, hjælpsom, fleksibel og udadvendt
 • Du kan arbejde koncentreret og motiveret
 • Du taler dansk eller engelsk, og kan skrive samt snakke engelsk på samtaleniveau
 • Erfaring med VCS (Vi bruger Git), Linux servere, Nginx, Varnish vil være en fordel, men er på ingen måde et krav

Vi forventer helt klart at du ser muligheder frem for begrænsninger - alt kan lade sig gøre, det handler bare om tid og kompetencer. At du er kickass - vi er alle sultne efter at vokse hurtigt, og vi forventer at vores ansatte har lysten til at sætte høj mål og give den gas for at nå dem. 

Hvad kan vi tilbyde?

 • Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer
 • Et spændende job fyldt med udfordringer og muligheder for personlig udvikling
 • Du bliver en del af en målrettet afdeling, der arbejder hårdt for at være de bedste
 • Et super fedt arbejdsmiljø. Gennemsnitsalderen i virksomheden er omkring 25 år, og vi er drevet af at opnå de vildeste resultater.
 • En fokuseret arbejdsdag uden forstyrrelser såsom hjælp til printere, IT problemer, netværksopsætning eller server drift, - du får lov at arbejde hvor DU er stærkest og med hvad du brænder for

Derudover bliver du også en del af et fedt team. Vi er et hold af unge talentfulde medarbejdere, der hver dag knokler for at overtage verden. ”Vi er ikke bange for Amazon, Amazon skal være bange for os” – det kan lyde arrogant, og selvfølgelig har vi stadig fødderne på jorden og en realistisk tilgang til fremtiden. Pointen er blot at vi ikke ”settler”, men ønsker at skabe noget imponerende som vi kan være stolte af.

Alt det praktiske.. Lækkert kontor, lækker frokost fra MIB, Snackbar, sodavand, god kaffe, massage, sociale events osv.

Er du interesseret i at høre mere? Så skriv endelig! Vi vil rigtig gerne drøfte muligheder med dig, og skulle det ikke være et match på nuværende tidspunkt vil det være et fint udgangspunkt for et eventuelt fremtidig samarbejde.

Alle ansøgninger, korrespondancer og lignende behandles 100% fortroligt. Samtaler kan derfor også sagtens holdes udenfor åbningstid eller på en alternativ lokation end vores kontor.

Praktisk info:

Antal timer: Fuldtid
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt.
Arbejdssted: Brunbjergvej 4, 8240 Risskov

Ved spørgsmål: Kontakt Ejer Christian Sodemann på cs@evermart.dk
Send os ansøgning og CV til cs@evermart.dk