Overtræk til Dancook Grill

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Weber Genesis II Serien  (3)
 2. checkmark
  Weber Summit Serien  (3)
 3. checkmark
  Weber Spirit 300 Serien (3)
 4. checkmark
  Weber Spirit 200 Serien  (3)
 5. checkmark
  Weber Q3000 Serien (3)
 6. checkmark
  Weber Q2000 Serien med Vogn (3)
 7. checkmark
  Weber Pulse 2000 med Vogn  (3)
 8. checkmark
  Weber Pulse 1000 med Vogn  (3)
 9. checkmark
  Weber Kulgrill 57 cm  (3)
 10. checkmark
  Weber Kulgrill 47 cm  (3)
 11. checkmark
  Weber Q1000 Serien (3)
 12. checkmark
  Dancook 1600 (1)
 13. checkmark
  Dancook 1400 (1)
 14. checkmark
  Dancook 1000 (1)
 15. checkmark
  Dancook Kitchen (1)
 16. checkmark
  Dancook 1500-Serien (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (3)
 2. checkmark
  Hvid (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Overtræk til Dancook

Selvom en grill for det meste kun er anvendelig i nogle enkelte måneder om året, så er det stadig noget, som vi næsten alle nyder at anvende. Når vejret endelig er til det, så er det bare med at komme ud og grille, grille, grille. Ejer man en Dancook grill, så kan man godt blive lidt øm omkring den, eftersom det er nogle lækre griller. Det meste af vinteren står ens Dancook grill dog hengemt og bliver ikke brugt. Selvom den ikke bliver brugt, så er det vigtigt, at den er godt beskyttet mod elementernes rasen. Og det kan du gøre med et grill overtræk til din Dancook grill!

Det er en no brainer, at man skal have et grill overtræk til sin Dancook grill. Uden et grill overtræk kan du ikke være sikker på, at din Dancook grill holder mere end én sæson. Selvom du om vinteren har den gemt væk i et skur eller under et halvtag, så er der stadig mange måder, hvorpå din Dancook grill kan blive beskadiget, når du ikke har noget betræk på den. Der kan være en fugl, der bygger rede i den, en mus, der bor der og meget andet. Et overtræk til din Dancook grill er altså den sikre måde at undgå, det sker.

Hvis du har din Dancook grill stående udenfor, så er det i den grad vigtigt at have et regnslag til at beskytte den. Et sådan dækken til din Dancook grill sørger både for, at der ikke kommer regndråber eller sne og andet nedbør ind i grillen, men det sikrer også mod, at der ikke blæser diverse snavs og skidt fra jorden ind i den. Desuden kan overtrækket beskytte mod solens skarpe UV-stråler om sommeren, så din grills udseende ikke bliver helt afdanket. 

Du kan altså både holde din Dancook grill ren og fri for skidt og møg, men også beskyttet mod elementernes rasen. Ejer du allerede en Dancook grill, men har ikke noget betræk, så er det på tide at skaffe et - det er aldrig for sent!

Dancook 1500-serien

Grillene fra Dancook’s 1500-serie består af Dancook 1500 og Dancook 1501. Det er begge to kuglegriller indbygget i borde, så du har den mest optimale grill-opsætning og altid plads til at have maden klar til at komme på grillen eller af grillen. Selvom borddelen gør, at hele grillen bliver større, så har vi skam stadig grillbetræk, som passer til grillerne.

Det er især vigtigt med kuglegrille, der også har bord, at de bliver holdt godt beskyttet, eftersom bordet ikke har et låg ligesom kuglegrillen, der beskytter den. Bordet vil derimod stå frit fremme og ubeskyttet, så et dækken vil derfor holde det relativt rent og pænt, men i hvert fald godt beskyttet under overtrækket. På Dancook 1500 og Dancook 1501 er der i den ene ende af bordbenene to hjul, så du nemt kan skubbe den rundt og placere grillen det rette sted. Selvom du har et overtræk på din Dancook grill, så kan du stadig skubbe rundt med bordet, det er intet problem. Vores regnslag er selvfølgelig vandtætte, så du undgår, at der kommer regnvand ned i din Dancook grill.

Dancook 1300

Dancook 1300 er en af Dancook’s mini-griller, som egner sig perfekt til at tage med på tur. Den er lille og kompakt og let at bære rundt på. Eftersom det er en grill, som man oftest har med sig på farten, så kan den godt få nogle knubs undervejs, og det vil da være en god idé at holde den beskyttet med et overtræk.

Overtrækket til Dancook 1300 sørger for at holde den intakt og klar til brug, når I er fremme ved destinationen. Hvis den eventuelt er lidt fedtet eller snavset indvendigt, så kan det også beskytte de andre ting, som grillen ligger sammen med mod også at blive beskidte. Grill betrækket er også ideelt at bruge, når din Dancook 1300 ikke transporteres rundt, eftersom den stadig er modtagelig overfor ridser, skrammer, møgvejr og lignende, når den står i vinterdvale og venter på forårets kommen. Selvom det er en lille fætter, så er der ikke begrænsninger på, hvor meget forskelligt skidt, der kan samle sig i den, så et dækken til din Dancook 1300 er uden tvivl et sikkert valg.

Dancook 1000, 1400 og 1600

Disse Dancook-griller er lidt mere traditionelle kuglegriller, eftersom de står på ben og ikke har alt muligt fancy tilbehør ved siden af. Selvom det blot er helt almindelige kuglegriller, så kræver de stadig deres vedligeholdelse, og derfor er det også her en god idé at have sig et grill betræk. Der er selvfølgelig hjul på Dancook 1000, 1400 og 1600, og du kan stadig rulle din Dancook grill rundt på trods af, at du har overtrækket på.

Dancook Kitchen

Dancook Kitchen er - som navnet antyder - mere end blot en kuglegrill. Med Dancook Kitchen får du nærmest et helt køkken oveni din grill. Det gør det nemt at kunne skære grøntsager og kød ud og forberede alt din mad, inden det skal på grillen. Dancook Kitchen er et stort grill sæt, men det betyder ikke, at der ikke findes overtræk til den. Dem har vi skam også!

Du går på ingen måde på kompromis med din Dancook grill’s funktionalitet eller funktion, og med det rette overdække kan din Dancook grill tjene dig i mange, mange år. Alle vores grill overtræk er lavet i materialer, der nok skal holde din Dancook grill beskyttet, ligegyldigt om det er en af de store griller eller en af de små.

Alle grill overtræk, som du finder her på siden, tilbyder vi at sende med fri fragt. Så behøver du ikke at frygte at skulle punge ud med en stor portion penge oveni prisen for dit nye grill betræk til din Dancook grill (selvom priserne på vores grill overtræk selvfølgelig også er helt i bund). Har du brug for at modtage dit grill overtræk hurtigst muligt, så tilbyder vi at sende det med dag-til-dag-levering. Hvis du bestiller indenfor vores åbningstider, modtager du dit nye grill overtræk til din Dancook grill allerede dagen efter.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om betrækket, du har fundet, passer til netop din Dancook grill, så må du hjertens gerne kontakte vores kundeservice. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde det rette grill overtræk til netop dig og din Dancook grill. Tag et kig i kataloget ovenfor, find dit nye grill overtræk til Dancook grill og hold din grill godt beskyttet!