Powerbank

PowerbanksPowerbanks til Friluftslivet 

Hele ideen med en Outdoor eller campingtur er ofte at komme lidt væk fra hverdagen og tit også lægge al elektronikken på hylden. Dog kan en smartphone være helt nødvendig hvis du er på tur i det fri. Med en smartphone kan du finde en GPS frem hvis du farer vild, og du har mulighed for at ringe til alamcentralen eller familie hvis der bliver brug for det. Med en powerbank til camping eller vandreturen er du sikret at din enhed altid har nok strøm til at holde lige meget hvor du er.

Er du taget på friluftstur i det fri kan det være utrolig svært at skulle finde strøm til smartphone eller måske et smartwatch. Med en camping powerbank får du mulighed for at tage strømmen med dig så du er sikker på at der er liv i din telefon. Her på siden har vi samlet et udvalg af powerbanks du nemt kan have med i vandrerygsækken så du altid er sikret strøm, uanset om du er halvejs oppe et bjerg eller du har slået telt op midt i skoven.

Jo flere mAh din powerbank er på, jo mere strøm kan der være i den. Hvis du blot skal afsted en hurtig weekend kan du godt ”nøjes” med en powerbank på 4.000mAh. Skal du afsted en hel uge eller vil du være helt sikker på at du har nok strøm med dig vil vi klart anbefale vores powerbank på 20.000mAh. Vælg den powerbank der passer bedst til idg og din tur så du er sikker på at der altid er liv i di smartphone.