Ørepropper

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (3)
 2. checkmark
  Grå (2)
 3. checkmark
  Blå (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (5)
 2. checkmark
  Bil (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Ørepropper - Luk støjen ude med gode & billige ørepropper

Her på siden finder du billige ørepropper, der er genanvendelige og i god kvalitet. Du finder ørepropper i forskellige former, materialer, med snor og uden snor, alt efter hvad du er mest til. Her på siden finder du også ørepropper, der er vandtætte, som du kan bruge til svømning eller anden vandsport, hvor du gerne vil undgå at få vand i ørerne. Mange bruger ørepropper dagligt i mange forskellige sammenhænge. Hvis du bruger dine ørepropper hver nat, så er det vigtigt at du får fat i nogle ørepropper, der er behagelige at have siddende i øret. Her på siden finder du ørepropper i forskellige ergonomiske designs til skarpe priser, så gå endelig på opdagelse i vores katalog ovenfor og find nye ørepropper til en lav pris!

Ørepropper til rejsen 

Når du skal på bilferie, flyrejse eller anden form for rejse, så kan det gøre hele oplevelsen meget mere behagelig, hvis du anskaffer dig et par ørepropper. Her på siden finder du ørepropper, der kan lukke støj og larm ude, så du kan få en mere behagelig tur hvad end det er i fly, bil eller noget helt tredje. Der kan være mange transportmåder, hvor det kan være enormt rart at kunne lukke lyden fra. Det kan støje og larme både i bil og i fly, og hvis man gerne vil have en lur, så kan det være nødvendigt med et par ørepropper til luren.

I kataloget ovenfor finder du ørepropper med tilhørende opbevaringsæsker, så du nemt kan have dine ørepropper med på farten. Hvis du ikke har en æske eller lignende at have dine ørepropper i, så kan du nemt miste en øreprop eller begge, hvis de bare ligger løst i bagagen. Med en tilhørende opbevaringsæske er du også sikker på at de er rene og klar til brug hver gang. 

Ørepropper til svømning

Hvis du som mange andre hader at få vand i ørene når du svømmer eller dykker så er et par svømme ørepropper vejen frem! Vores smarte genanvendelige ørepropper lavet i gummi eller silikone sørger for at holde vandet ude så du frit kan lege, træne eller plaske rundt som det passer dig. De fleste af os kender nok følelsen af vand der løber ud af øret lang tid efter man er kommet hjem fra poolen eller stranden. Sørg for at holde dine øre fri med vore supersmarte vandtætte ørepropper som passer perfekt til de vandglade. For meget vand strømmende ind og ud af øregangen kan faktisk skade dine øre på den lange bane, så uanset om du allerede har ”svømmerøre” eller du blot prøver at undgå dem, så er et par gode ørepropper til svømning en af dine bedste venner i vandet. 

Hop i vandet uden at være bange for om du lukker en masse salt- eller klorvand ind i øregangen når du har vores ørepropper til svømning siddende i ørene. De sørger for at lukke til så dine øre ikke bliver irriteret, og så passer de både til dig der svømmer hver dag eller blot en gang imellem. Det smarte ved svømme ørepropper er også at de er lavet til at blive brugt igen og igen. I modsætning til de klassiske skum ørepropper så kan ørepropper i silikone eller gummi bruges rigtig mange gange. De kan også rengøres under rinende vand eller med en vatpind hvis der er brug for dette.

Sov bedre med ørepropper

Har du svært ved at sove hvis der ikke er helt stille, så kan du overveje ørepropper til søvn. Med sove ørepropper kan du lukke omverdenen ude, så du kan sove i fred. Vælger du et par ørepropper til søvn her fra siden kan du være sikker på at modtage et par smarte ørepropper der tilpasser sig dine øre så du har en behagelig og lyddæmpende oplevelse når de sidder i ørene. Vores sove ørepropper egner sig til dig der gerne vil have hel nattero, eller måske dig med larmende naboer eller hvis du sover om dagen så du kan komme på arbejde om aftenen. Uanset hvad grunden er, så kan du bruge søvnørepropper til at lukke lyde ude så du kan sove.

Mange drømmer om en mere stille og rolig nattesøvn, og det kan nemt blive til virkelighed når du har et par ørepropper til søvn siddende i øret. Hvis du kan mærke at lyde forstyrrer dig hver eneste gang du lier ved at falde i søvn, eller hvis du bare ligger helt rastløs fordi kan høre trafikstøj eller måske en ugle der larmer, så kan du give øreproper til søvn et skud. Det koster ikke det store at forsøge og udbyttet kan være meget stort; nemlig en hel nats uforstyrret søvn!

Hvilke ørepropper skal du vælge? 

Når man skal købe nye ørepropper, så kan det være svært at finde ud af hvilke det skal være. Man kan blive i tvivl om hvilket materiale det skal være, hvilken form det skal være og lignende. Det kan også være svært at bestemme sig, før man har prøvet lidt forskellige slags. Derfor kan det også godt tage tid at finde frem til de helt rigtige ørepropper. I vores udvalg ovenfor er størstedelen af vores ørepropper genanvendelige, så du kan bruge dem igen og igen frem for at smide dem ud hver gang. 

Ørepropper med / uden snor

Vi tilbyder både ørepropper med og uden snor. Vores ørepropper med snor er smarte, hvis man bruger ørepropperne under sportslige aktiviteter eller hvis man bare ønsker lidt bedre kontrol over ørepropperne. Med en snor rundt om nakken kan du være mere sikker på at du ikke mister dem lige så nemt som uden snor. Hvis en øreprop skulle falde ud, så kan du lynhurtigt få den tilbage igen takket være snoren. Det er derfor praktisk i nogle sammenhænge, men også unødvendigt i andre. Det kan eksempelvis ikke anbefales at sove med ørepropper, der har en snor. Her er det bedre at vælge et par af vores ørepropper, der ikke har snor, så du ikke får viklet snoren rundt om halsen eller lignende om natten. Det kommer derfor meget an på hvad du bruger dine ørepropper til i forhold til om det skal være med eller uden snor. Du finder naturligvis begge slags i kataloget ovenfor til en skarp pris!

Ørepropper i skum eller silikone?

Hos Evermart.dk kan du købe ørepropper i forskellige materialer. Du kan blandt andet købe ørepropper i polyurethan skum og silikone. Det er meget forskellige hvad man foretrækker, men begge materialer er holdbare og ikke mindst behagelige at have siddende i øregangen. Ørepropper sidder godt til helt inde i øregangen og derfor er materialet også afgørende. Det skal være blødt og behageligt at have siddende i øret, og det må er både silikone og skum. Du kan derfor vælge trygt i vores udvalg ovenfor, da alle ørepropper er nøje udvalgt, og derfor også lever op til en vis standard når det kommer til både komfort og kvalitet.

Køb billige ørepropper til hverdagen hos Evermart.dk

I udvalget ovenfor finder du genanvendelige ørepropper til skarpe priser, men det vil være nødvendigt at skifte dem ud engang imellem. Hvis du gerne vil have gode ørepropper, hvor kvaliteten er god, men prisen er lav, så skal du købe ørepropper her hos os. Vi har sammensat et blandt og varieret udvalg, hvor du finder forskellige modeller af ørepropper, så der forhåbentlig er noget til alles smag. Hvis du mangler andre ting til flyrejsen, så finder du også smarte solbriller eller gode kuffertlåse, så du kan få alt hvad du skal bruge til din rejse. Hos Evermart.dk opdatere vi løbende vores udvalg af tilbehør til flyrejsen, så det er bare med at holde øje hvis du er på udkig efter en billig rejsepude eller kuffertlås.