Ørepropper & Sovemasker

Ørepropper og sovemasker - Luk støj, lys og indtryk ude når du rejser

Når du skal på bilferie, flyrejse eller anden form for rejse, så kan det gøre hele oplevelsen meget mere behagelig, hvis du anskaffer dig et par ørepropper eller en god sovemaske. De kan nemlig lukke støj, indtryk og larm ude, så du kan få en mere behagelig tur hvad end det er i fly, bil eller noget helt tredje. Der kan være mange transportmåder, hvor det kan være enormt rart at kunne lukke verden ude og nyde tyren i fred og ro. Det kan støje og larme både i bil og i fly, og hvis man gerne vil have en lur, så kan det være nødvendigt med et par ørepropper til luren. Når du rejser kan du også ofte have brug for at sove mens det stadig er lyst udenfor, og her kommer en god øjenmaske eller sovemaske ind i billedet. Se derfor dette rejsetilbehør som en essentiel del af pakningen til enhver tur.

Mange bruger ørepropper dagligt i mange forskellige sammenhænge. Hvis du bruger dine ørepropper hver nat, så er det vigtigt at du får fat i nogle ørepropper, der er behagelige at have siddende i øret. Her på siden finder du ørepropper i forskellige ergonomiske designs til skarpe priser. Det samme gælder en sovemaske, der skal være behagelig at have på ansigtet i længere tid. Gå derfor altid efter masker i kvalitetsmaterialer, hvor din komfort er i fokus. Så vil rejsen blive en smule lettere, og de lange timer i flyet meget mere behagelige.

Sov bedre med ørepropper til rejsen

Har du svært ved at sove hvis der ikke er helt stille, så kan du overveje ørepropper til søvn. Med sove ørepropper kan du lukke omverdenen ude, så du kan sove i fred. Vælger du et par ørepropper til søvn her fra siden kan du være sikker på at modtage et par smarte ørepropper der tilpasser sig dine øre så du har en behagelig og lyddæmpende oplevelse når de sidder i ørene. Vores sove ørepropper egner sig til dig der gerne vil have hel nattero, eller måske dig med larmende naboer eller hvis du sover om dagen så du kan komme på arbejde om aftenen. Uanset hvad grunden er, så kan du bruge søvnørepropper til at lukke lyde ude så du kan sove.

Mange drømmer om en mere stille og rolig nattesøvn, og det kan nemt blive til virkelighed når du har et par ørepropper til søvn siddende i øret. Hvis du kan mærke at lyde forstyrrer dig hver eneste gang du lier ved at falde i søvn, eller hvis du bare ligger helt rastløs fordi kan høre trafikstøj eller måske en ugle der larmer, så kan du give øreproper til søvn et skud. Det koster ikke det store at forsøge og udbyttet kan være meget stort; nemlig en hel nats uforstyrret søvn!

Hvilke ørepropper skal du vælge? 

Når man skal købe nye ørepropper, så kan det være svært at finde ud af hvilke det skal være. Man kan blive i tvivl om hvilket materiale det skal være, hvilken form det skal være og lignende. Det kan også være svært at bestemme sig, før man har prøvet lidt forskellige slags. Derfor kan det også godt tage tid at finde frem til de helt rigtige ørepropper. I vores udvalg ovenfor er størstedelen af vores ørepropper genanvendelige, så du kan bruge dem igen og igen frem for at smide dem ud hver gang. 

Ørepropper med / uden snor

Vi tilbyder både ørepropper med og uden snor. Vores ørepropper med snor er smarte, hvis man bruger ørepropperne under sportslige aktiviteter eller hvis man bare ønsker lidt bedre kontrol over ørepropperne. Med en snor rundt om nakken kan du være mere sikker på at du ikke mister dem lige så nemt som uden snor. Hvis en øreprop skulle falde ud, så kan du lynhurtigt få den tilbage igen takket være snoren. Det er derfor praktisk i nogle sammenhænge, men også unødvendigt i andre. Det kan eksempelvis ikke anbefales at sove med ørepropper, der har en snor. Her er det bedre at vælge et par af vores ørepropper, der ikke har snor, så du ikke får viklet snoren rundt om halsen eller lignende om natten. Det kommer derfor meget an på hvad du bruger dine ørepropper til i forhold til om det skal være med eller uden snor. Du finder naturligvis begge slags i kataloget ovenfor til en skarp pris!

Ørepropper i skum eller silikone?

Hos Evermart.dk kan du købe ørepropper i forskellige materialer. Du kan blandt andet købe ørepropper i polyurethan skum og silikone. Det er meget forskellige hvad man foretrækker, men begge materialer er holdbare og ikke mindst behagelige at have siddende i øregangen. Ørepropper sidder godt til helt inde i øregangen og derfor er materialet også afgørende. Det skal være blødt og behageligt at have siddende i øret, og det må er både silikone og skum. Du kan derfor vælge trygt i vores udvalg ovenfor, da alle ørepropper er nøje udvalgt, og derfor også lever op til en vis standard når det kommer til både komfort og kvalitet.