Samsung Galaxy S7 Opladere & Kabler

Opladere & Kabler til Samsung Galaxy S7

opld

Her på siden finder du alle former for kabler og adaptere, der passer til din Samsung Galaxy S7. Alt fra helt almindelige opladere til adaptere du kan bruge i bilen og så videre. Porten på Samsung Galaxy S7 er en microUSB-port, hvilket er standard i de fleste ældre Android-smartphones og enkelte nyere modeller, og derfor kan du være sikker på, at det tilbehør du køber til din Samsung Galaxy S7, højst sandsynligt også passer til en lang række andre Android-smartphones.

I vores katalog finder du blandt andet biladaptere, der gør det muligt, at oplade din Samsung Galaxy S7 i bilen. Vi har to varianter: en, der kan oplade én smartphone ad gangen, og en, der kan oplade to.

Vi har også tilbehør til AUX-porten, som eksempelvis Bluetooth-modtagere, der er perfekte, hvis du har en højttaler, der ikke har Bluetooth. Desuden har vi en FM-transmitter, som sender lyden fra din Samsung Galaxy S7 ud som et FM-signal, og derved kan du lytte til din musik i bilen, hvis den hverken har AUX-indgang eller Bluetooth.