Lenovo Tab M10 HD (TB-X505 / X605) Opladere & Kabler

Oplader til Lenovo Tab M10

Står du og mangler en ny oplader til din Lenovo Tab M10? Det kan være din første oplader er gået i stykker eller blevet væk? Uanset hvad,  har vi en ny oplader til din Lenovo Tab M10 lige her hos Evermart! Der fulgte selvfølgelig en oplader med, da du købte din Lenovo Tab M10, men desværre holder disse opladere ikke forevigt. De bliver nemlig slidt med tiden og kan til sidst stå af. Mange har derfor også en ekstra oplader liggende i skuffen, som en ekstra tryghed, hvis nu den anden oplader skulle stå af - eller måske blive væk. Her hos Evermart har vi opladere til lige præcis Lenovo Tab M10! Vores opladere er billige, men det betyder ikke, at kvaliteten ikke er i orden. Vores opladere til Lenovo Tab M10 virker lige præcis som de skal, vi har bare skruet prisen helt ned, for at gøre det sjovere for dig!  

Det kan sagtens betale sig, at anskaffe sig et ekstra oplader kabel. Det kan nemlig være meget nyttigt, at have et oplader kabel de steder, man ofte har sin tablet med. Med et ekstra lader kabel de steder, behøver man nemlig ikke altid huske opladeren. Og man undgår også, at komme afsted uden oplader. Det kan f.eks være en god idé at have en oplader i bilen eller måske i sommerhuset.  En tablet bliver ofte brugt i bilen af de små på bagsædet og der vil ikke blive god stemning, hvis tabletten pludselig løber tør for strøm midt på den lange køretur. Med en oplader i bilen kan du altid oplade tabletten på farten og du undgår sure miner fra bagsædet! 

Med vores opladerkabel til Lenovo Tab M10 kan du oplade tabletten direkte fra computeren eller i f.eks en biloplader. Hvis du gerne vil oplade din Tab M10 via stikkontakt, skal du have fat i vores USB oplader til stikkontakt, og så har du en komplet oplader til din Lenovo Tab M10. Du finder det hele lige herover.