OnePlus 7

  • Covers til OnePlus 7

    Covers til OnePlus 7

  • Opladere & Kabler til OnePlus 7

    Opladere & Kabler til OnePlus 7

1 til 12 af 74

 pr. side

1 til 12 af 74

 pr. side

efwwgOnePlus 7 - Go Beyond Speed

OnePlus 7 er elektronikgiganten Oneplus' 2019-flagskib, når det kommer til smartphones. Deres tidligere modeller har nærmest revolutioneret smartphonen med deres innovative produkter til en skarp lav pris, hvor alle kan være med. Den nye OnePlus 7 er ingen undtagelse og dens pris ligger en del under konkurrenternes, dog uden at gå ned på hverken design eller funktioner.

Design

Ift. design skiller den nye OnePlus 7 sig ikke specielt meget ud, men vedligeholder det vanlige elegante og simple design. Skærmen dækker helt ud til kanten, som vi i de senere år også har set fra den populære iPhone X. Det eneste sted, hvor skærmen ikke dækker er ved frontkameraet, som på elegant vis er placeret ved mobilens top.

Funktioner

OnePlus 7 er et pragteksemplar på at kvalitet ikke behøver at koste en formue. Mobilen har en lang række funktioner, som er uundværlige i den moderne verden. Med et køb af OnePlus 7 er du sikret en fantastisk spiloplevelse på mobilen. Med den nye Qualcomm® Snapdragon™ 855-mobilplatform er du sikret god billedkvalitet, længere batterilevetid og meget mere lagringsplads med 256 GB data. Udover disse funtioner er kameraet i den nye OnePlus 7 knivskarpt. Med 48 MP og optisk billedestabilisator kommer du aldrig til at gå glip af de store øjeblikke og du er sikret klare billeder. Udover de nævnte funktioner har du mulighed for at låse OnePlus 7 op med et enkelt tryk vha. nye og sikre finger-touch system.