Mundstykker til Miele C3 Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Miele C3 mundstykker til det hele!

Har du svært ved at få støvsuget alle steder derhjemme, så kan det være at du skal have fat i et nyt mundstykke til din Miele C3 støvsuger. Det er ikke altid lige nemt at komme ind i de mindste kroge, få støvsuget under sofaen eller omme bag radiatoren. Hvis du ikke kan komme til alle steder fordi du har for stort eller ufleksibelt mundstykke siddende for enden af din støvsuger så er det nemt noget du kan rette op på. 

Når det kommer til Miele C3 Complete mundstykker er der nemlig at kæmpe udvalg som kan sørge for at du får støvsuget lige som du gerne vil. Støvsugerhoveder fås et hav af forskellige udformninger og med forskellige fordele til forskellige opgaver. Netop hvilke Miele C3 Complete mundstykker du skal have til dit hjem, kommer helt an på hvad du gerne vil rengøre. Det er nemlig ikke det samme mundstykke der passer perfekt til alle opgaver. Har du trægulv, korthåret gulvtæppe eller en masse små langhåret tæpper på gulvet? det kan også være at du godt kan lide at bruge støvsugeren til sofaen eller for at fjerne støv diverse steder. Uanset hvordan og hvad du gør rent, skal du naturligvis have et mundstykke til Miele C3 Complete som passer perfekt til dit hjem. 

Hvorfor skal du skifte dit mundstykke?

Det er ikke alle os der er vant til at skifte mundstykket ud mens vi støvsuger, og det kan virke som et bøvlet ekstra step som vi måske slet ikke er sikre på at gør en forskel. Du vil dog kunne mærke hvor meget nemmere det bliver når du altid har det rette mundstykke til Miele C3 siddende for enden af din støvsuger. 

Du vil ofte kunne mærke forskellen i hastigheden, nemheden og effektiviteten af din støvsugning. Bruger du et parketmundstykke til dine tæppe vil du nemlig stå med et mundstykke der suger sig fast til tæppet og er træls at trække hen over det. Har du i stedet et Miele C3 mundstykke som passer perfekt til den slags tæpper du har derhjemme og så vil støvsugningen bare være en leg. 

Sørger du for altid at have et passende mundstykke til Miele c3 på din støvsuger vil det blive langt nemmere for dig at få støvsuget. Den ekstra tid du bruger på at skifte mundstykket ud, er lynhurtigt tjent hjem fordi det bare bliver så meget nemmere at gøre rent. Det tager få sekunder at skifte til et børstemundstykke og bagefter kan du hurtigt få gjort dine møbler rene. Du kommer nemt rundt i alle hjørnerne og du er sikker på at mundstykket ikke ridser eller skader stoffet mens du støvsuger.  

Hvilke mundstykker bruger Miele C3 Serien? 

Alle støvsugere i Miele C3 serien bruger standard 35mm mundstykker, det betyder også at der er et kæmpe udvalg af støvsugerhoveder når du er på jagt efter et nyt. Universelle 35 mm mundstykke passer til alle modellerne, inkl. Miele C3 Complete og mange andre C3 støvsugere. 

Skal du have sat et nyt mundstykke på din Miele C3 skal du heller ikke afsætte alverdens tid eller kræfter. det tager blot få sekunder at få det gamle af og det nye sat på. Nogle Miele C3 mundstykke passer perfekt til det kliksystem der er på støvsugeren, mens andre passer til flere forskellige modeller og derfor skal påsætte smed adapter eller skrues fast på støvsugerrøret. Uanset hvad er det utroligt hurtigt at få sat et nyt mundstykke på støvsugeren og forskellen er virkelig til at mærke. Det er kun en god ide at finde Miele C3 mundstykker der passer til lige de behov du har derhjemme!