Mundstykker til Bosch

 • Mundstykker til Bosch Serie 2

  Mundstykker til Bosch Serie 2

 • Mundstykker til Bosch Serie 4

  Mundstykker til Bosch Serie 4

 • Mundstykker til Bosch Serie 6

  Mundstykker til Bosch Serie 6

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opgrader din støvsuger fra Bosch med lige det mundstykke du mangler!

Vidste du, at du kan gøre din støvsuger endnu mere alsidig, med et udvalg af forskellige mundstykker? Et mundstykke er nemlig ikke bare et mundstykke - forskellige typer af mundstykker har hver deres styrker og svagheder, og kan bruges til forskellige støvsugningsopgaver, hvis man vil have det bedst mulige resultat!

Rigtig mange af os bruger det samme mundstykke til alle gulve og overflader i hjemmet, når vi støvsuger. Problemet med det er bare, at det kan gå udover kvaliteten af rengøringen samtidig med, det kan slide gulvene unødvendigt. Hvis du bruger det rigtige mundstykke til din Bosch støvsuger, er du sikker på, at du får det bedste rengøringsresultat.

Grundig støvsugning kræver selvfølgelig først og fremmest en god støvsuger, men sådan en har du formentlig allerede, hvis du læser med her. Med de rette mundstykker kan du få endnu mere ud af din Bosch støvsuger, og få bugt med endnu mere af det støv og skidt, som ofte gemmer sig rundt omkring i hjemmets kroge.  

Find de helt rette mundstykker til opgaven 

Der findes et bredt udvalg af mundstykker til støvsugere, som hver især har deres individuelle styrker og formål, og det kan være en stor fordel at vælge et passende mundstykke.

Har man trægulve, som man gerne vil passe ekstra på under støvsugningen, kan et parketmundstykke være det rigtige valg. Det er nemlig udstyret med både hjul og bløde børster, så man får mindre friktion mellem gulv og støvsugerhoved, og dermed mindsker risikoen for slid og ridser.

Andre sarte overflader kan med fordel støvsuges med et børstemundstykke der, som navnet antyder, har påmonteret bløde børster, så man ikke ridser skrøbelige flader med et hårdt støvsugerhoved.

Derudover findes der andre mundstykker til specialopgaver, f. eks mundstykker til hunde- og kattehår, der egner sig særligt godt til at fjerne kæledyrenes hår rundt omkring i møbler og gulvtæpper uden at lave skrammer og trevle stof op. Eller et fugemundstykke, der har en helt flad og tynd munding, som ubesværet kan komme ind i små revner, som for eksempel sæderne på bilen og sofahynderne.

Få en mere effektiv rengøring med et nyt mundstykke

Det kan være en stor fordel at vælge det rigtige mundstykke til en given opgave, så man sparer både tid og energi og får klaret støvsugningen hurtigere. Der er jo ingen grund til at bøvle unødvendigt med at fjerne hår fra sofaen, eller at skulle støvsuge gulvet ekstremt forsigtigt, hvis man blot kan vælge et mere egnet mundstykke til sin Bosch og få opgaven klaret i en fart. Hvis du tager et kig på vores udvalg af mundstykker til Bosch her på siden, vil du hurtigt kunne se hvilke mundstykker, der passer til dine behov. Hvis du har brug for flere mundstykker, finder du også forskellige mundstykke-sæt med flere typer mundstykker i en samlet pakke. 

Sådan bruger du dit nye støvsugermundstykke

Når du skal have monteret dit nye mundstykke på din Bosch støvsuger, afhænger monteringsmetoden af det specifikke mundstykkes udformning. Mange af vores mundstykker til Bosch passer på støvsugerrør i forskellige tykkelser takket være enten et medfølgende adapter-sæt eller en anden form for justerbar monteringsmekanisme. De forskellige mundstykker her på siden er altid forsynet med mål på både mundstykket og eventuelle medfølgende adaptere, så du kan se i produktbeskrivelsen, om mundstykket passer til din Bosch støvsuger.