Mundstykker & Adaptere til Dyson V8

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (16)
 2. checkmark
  Dyson V10 (16)
 3. checkmark
  Dyson V7 (16)
 4. checkmark
  Dyson V8 (16)
 5. checkmark
  Dyson V11 (16)
 6. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 7. checkmark
  Dyson V6 (3)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (2)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (12)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
 5. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opgrader Dyson V8 med lige det mundstykke du mangler!

Med de rigtige mundstykker og adapterer er der ingen grænse for hvad og hvor du kan gøre rent med din Dyson V8 støvsuger. Alle kroge og ting i huset kan blive støvsuget så længe du har den rigtige del til din støvsuger.

Find de helt rette mundstykker til opgaven 

Når du leder efter et nyt Dyson v8 mundstykke skal du tænke på hvor, eller hvad, du gerne vil støvsuge. Hvilket mundstykke du har brug for, kommer nemlig helt an på opgaven. har du en masse flotte trægulve anbefaler vi at du får fingrene i et Dyson v8 parketmundstykke der sørger for at dit gulv bliver efterladt flot og rent uden ridser. Har du en firbenet ven i hjemmet er et mundstykke til hundehår og kattehår næsten helt uundværlig. Skal du bare have et mundstykke der kan det hele, går du aldrig galt i byen med et universal mundstykke til Dyson V8, dog kan nogle opgaver løses bedre med et special støvsugerhoved som fx et børstemundstykke.

Få en mere effektiv rengøring med et nyt mundstykke

Din Dyson V8 skal naturligvis kunne gøre rent alle steder, og nogle gang er der bare brug for at skifte mundstykket ud. Du skal naturligvis kunne gøre alt fra trægulv til tæpper og små kroge helt rene, og med et Dyson V8 mundstykke der passer til opgaven er det ikke en svær sag. Det rigtige mundstykke giver dig også mulighed for at støvsuge mere sarte materialer og møbler som du måske før havde tørret over med en klud. Støvsugeren er tit et hurtigere valg og med forskellige mundstykke til Dyson V8 kan du være sikker på at det også er det hurtigste valg. gør din rengøring mere effektiv og vær sikker på at du får alt snavs og støv suget op. 

Hvilke mundstykker passer til Dyson V8?

Har du noget helt bestemt støvsuger tilbehør som du gerne vil klippe på din Dyson findes der også en løsning til det! En Dyson V8 adapter giver dig muligheden for at montere dig nyt eller gammelt klassisk støvsugertilbehør. Bare fordi du nu har en Dyson skal du ikke snydes for stadig at kunne bruge alle de smarte gadgets du har. 

Det kan være smart at finde ud af netop hvilke mundstykker der passer til din Dyson V8. Når du skal på jagt efter dit nye mundstykke har vi dog gjort det nemt for dig og samlet alt det der passer til netop din model lige he . Så kan du tage et kig og se om der er et Dyson V8 mundstykke du mangler.  

Montér mundstykket nemt & hurtigt 

Det tage ringen tid at klikke dit nye Dyson Mundstykke på og så er du klar til at klare alle slags opgaver med din støvsuger. Dyson V8 har et smart system til påsætning af nye mundstykker og støvsugerhoveder. Tag dit gamle Dyson V8 mundstykke af ved hjælp af den røde aflange knap. Tryk på den og skub mundstykket af. Nu skal du blot montere det mundstykke du gerne vil bruge og så er du klar til at støvsuge! Sørg for at støvsugerhovedet vender den rigtige vej og så klik det fast så det ikke falder af uden brug. På bare et enkelt minut kan du forvandle din støvsuger. Skift mundstykket så du kan støvsuge alt fra trægulve og tæpper til gardiner og møbler. 

Sådan bruger du dit nye Dyson V8 støvsugermundstykke

Når du har monteret dit nye Dyson V8 mundstykke skal du naturligvis bare bruge din støvsuger helt som normalt. Støvsugerhoveder laver naturligvis ikke om på selve brugen af din støvsuger, men det gør det nemmere for dig at støvsuge lige det materiale eller det sted du gerne vil. Et Dyson V8 mundstykke kan give dig mere frihed når du støvsuger. Skal du ned i sprækkerne mellem sofahynderne eller vil du gerne kunne støvsuge bilen helt uden besvær kan det rigtige mundstykke hjælpe dig. 

Gør rengøringen til en leg når du har det rigtige mundstykke til Dyson V8 siddende på sin støvsuger!