Mundstykker & Adaptere til Dyson V10

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (18)
 2. checkmark
  Dyson V10 (18)
 3. checkmark
  Dyson V7 (18)
 4. checkmark
  Dyson V8 (18)
 5. checkmark
  Dyson V11 (18)
 6. checkmark
  Dyson V6 (5)
 7. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 8. checkmark
  Dyson V12Slim (3)
 9. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 10. checkmark
  Hoover (1)
 11. checkmark
  Electrolux (1)
 12. checkmark
  Bosch  (1)
 13. checkmark
  Miele (1)
 14. checkmark
  Nilfisk  (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (14)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
 5. checkmark
  Lilla (1)
 6. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få mere ud af din smarte Dyson V10 med nyt Mundstykke og Adapter

Er du på udkig efter et super effektivt mundstykke eller måske en adapter til din Dyson V10? Du er kommet til det rette sted. Her kan du finde forskellige mundstykker og børstehoveder til din støvsuger. Dyson V10 er en praktisk ledningsfri støvsuger, som kan hjælpe dig til at løfte støvsugningen af dit hjem til nye højder. Vi har et stort udvalg af tilpasningsmuligheder til din V10, så du kan rengøre endnu flere steder i dit hjem. Tilbehøret på Evermart.dk er billigt og i god kvalitet, så du kan få mest muligt ud af din smarte støvsuger.

Dyson V10 mundstykker til alle gulve, møbler & mange andre overflader

Dyson V10 er en imponerende støvsuger, som blev kåret til ‘bedst i test’ af mange anmeldere verden over. Den kan rigtig mange ting, og kan faktisk blive endnu smartere. Der findes alt fra parketmundstykke til universalmundstykke og andre børstemundstykker, som kan udvide din v10’s evne til at rengøre endnu flere forskellige overflader. Hvorfor nøjes med at støvsuge gulvtæppe og flisegulv, når du kan rengøre dine møbler, gardiner og meget andet med en og samme maskine? Et børstemundstykke er mere skånsomt ved dine møbler og perfekt til rengøring af hynder, sofa, lænestol og mange andre møbler. 

Ligesom filteret, er mundstykket og børsterne sliddele. Hver rengøring udsætter mundstykket for meget slid. Med tiden vil det blive nødvendigt at skifte det. Heldigvis er det let at skifte både mundstykke og børster, det er både billigt og tager højst to minutter. Det anbefales samtidig, at man holder øje med standen på sliddelene, og sørger for at rengøre dem jævnligt. Er din ledningsfri støvsuger begyndt at gøre dårligere rent, kan det være et tegn på at der er noget galt med en sliddel. Sørg for at rulle hovederne er intakte, rene og fri for hår. Hår kan sætte sig fast i børster og rullerne, og i værste tilfælde forhindre dem i at køre rundt. 

Kæledyr i huset? Få bugt med hundehår og kattehår med det rigtige mundstykke

Det er ikke kun Dyson Cyclone v10 Animal, som kan håndtere de stride hundehår og kattehår i hjemmet. Med det rigtige mundstykke kan Absolute og Motorhead versionen også følge med. Er du træt af hår fra kæledyr, kan du med fordel investere i en god mundstykke til din Dyson. På den måde kan du lette hverdagen som kæledyrsejer betydeligt. 

Støvsug selv de sværeste steder med et ekstra mundstykke

Hvert mundstykke har hver sin fordel. Med flere mundstykker til din Dyson V10, kan du få rengjort endnu flere overflader, møbler, kanter og besværlige afkroge i huset eller lejligheden. Et børstemundstykke eller møbelmundstykke er velegnet til at komme ned mellem, bag og under sofahynderne. Det er hurtigt at skifte mellem de forskellige mundstykker, så du ubesværet og hurtigt kan komme videre, og få rengjort hele hjemmet. 

Træt af at holde aftrækkeren inde når du skal støvsuge? Med vores smarte lås til tænd og sluk-knappen på din Dyson V10 slipper du for at holde knappen inde, når du støvsuger. Låsen er let at montere og gør din smarte ledningsfri støvsuger endnu mere smart end før.

Hvordan skifter man mundstykke på Dyson V10?

Dyson V-serien er designet til at have et væld af praktiske tilpasningsmuligheder. Når du skifter mellem de forskellige mundstykker, er det hurtigt og meget nemt. Mellem hver led, sidder en release-knap. Trykker du på knappen, frigives ledet. Det samme gælder mundstykkerne. Skal du sætte et nyt på, klikker du blot det gamle af, og sætter det nye på.  

Dét skal du gøre, hvis mundstykket på din Dyson V10 ikke passer 

Vil du gerne have det bredeste udvalg af tilpasningsmuligheder, kan en adapter klart anbefales. Vores billige og praktiske adapter passer til røret på din V10, og giver røret en diameter på 35 mm. På den måde kan du få røret på din støvsuger til at passe perfekt til vores mundstykker.  

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af smarte mundstykker til Dyson V10 til en god pris. Er dit gamle V10 mundstykke blevet væk, gået i stykker eller noget helt tredje finder du her et nyt støvsugerhoved til Dyson V10 som kan overtage jobbet. Tag i kig i kataloget ovenfor og find lige det mundstykke eller den slange du mangler til din Dyson V10. Med det rette tilbehør kan du nemlig få endnu mere ud af din smarte Dyson V10 støvsuger. Slå dig løs og få dit nye udstyr leveret allerede i morgen med vores lynhurtige Dag-til-Dag levering!