Mounts til GoPro Hero 5

handlebarmountMounts til GoPro HERO 5 - tilpas dine kameravinkler!

Med de mere end 150 mounts til GoPro Hero 5 i vores sortiment kan du være sikker på at finde et, der giver den helt rigtige vinkel på dine optagelser og fanger alle de vigtige billeder. Du kan fastgøre dit GoPro på 2 overordnede måder: til dig selv, eller til en genstand. Du kan for eksempel lave fede point-of-view optagelser ved at montere dit action kamera direkte på hovedet med et head strap mount, så dit kamera filmer det samme som du selv ser, eller skabe en helt anden vinkel med et skateboard mount, der fastgør dit GoPro Hero 5 direkte til dit skateboard eller surfboard. Der findes også et utal af forskellige andre mounts, der gør det muligt at montere dit GoPro lige hvor du vil.

Det smart ved at montere dit GoPro 5 på kroppen eller på f.eks. din cykel er, at du har hænderne frie samtidig med at du filmer, men i nogle tilfælde kan det give de bedste optagelser at styre kameraet med hånden, såsom på dykkerture og snorkleture. Du behøver dog ikke affinde dig med blot at holde dit GoPro i hånden under vandet, da du kan forlænge dit vingefang med en pole, og desuden kan ændre dit kameras pegeretning og vinkel med et handheld 3-Way mount. De fleste håndholdte poles fungerer lige godt over og under vand, men i vores katalog finder du desuden en flydende pole, som er specielt designet med henblik på snorkling, da den sørger for, at dit kamera konstant befinder sig i vandoverfladen.

Du kan opdage nye mounts og muligheder til dit GoPro Hero 5 ved at browse vores katalog, men du kan også søge specifikt efter lige præcis det mount du står og mangler!