Mounts til GoPro Fusion

Mounts til GoPro Fusion

GoPro Fusion er det mest avancerede actionkamera, GoPro har produceret indtil videre, men uden mounts får du slet ikke udlevedet kameraets fulde potentiale. I vores sortiment finder du mere end 70 forskellige mounts, og det betyder, at ligegyldigt oom du skydiver, cykler, løber, svømmer, dykker eller alt muligt andet, så har vi med garanti et mount, der kan hjælpe dig til at lave de fedeste optagelser.

I modsætning til de tidligere GoPro modeller, er GoPro Fusion ikke udstyret med et 1/4" skruehul til montering af mounts, og derfor er det nødvendigt med et sæt GoPro Fusion Mounting Fingers, der gør det muligt at montere et hvilket som helt mount på GoPro Fusion.

Fusion er skabt til at dokumentere din verden i 360 grader, og med for eksempel et flydende mount til GoPro kan du således optage ned under vandet og ovenover vandoverfladen på samme tid. Uanset om du ønsker at dokumentere din tid på mountain bike banen, din bjergbestigningstur eller noget helt tredje, er det kun muligt med et mount, og der findes utallige måder at fastgøre dit kamera til dig selv, naturen eller en genstand. Brug vores filterfunktioner til at finde de mounts, der passer til din aktivitet, og find de perfekte mounts til dine behov allerede i dag!