Mounts til GoPro HERO 3/3+

y65t4rAlle mounts til GoPro HERO 3/3+

Når det kommer til dit GoPro kamera, er der ét ordsprog, der gør sig særligt gældende - du må aldrig gå ned på udstyr! Der findes utallige mounts til dit GoPro Hero 3/3+, og de er alle designet med forskellige funktioner, så du kan lave lige de optagelser, du ønsker, uanset hvad du vil filme. GoPro har også selv et bredt sortiment af mounts og tilbehør til deres kameraer, men med de billige priser i vores katalog kan du hurtigere udvide din samling. Det mest essentielle tilbehør at være i besiddelse af, er en quick-relase buckle, der giver dig mulighed for at montere dit kamera på et hvilket som helst mount. Du finder i vores udvalg også et andet vigtigt beslag, nemlig en tripod adapter, der forbinder dit GoPro hylster til mounts med 1/4" skrue. 

De fleste mounts er designet med henblik på en specifik aktivitet, og du kan derfor finde alle relevante mounts ved at gå til vores kategorier og vælge din aktivitet. Til mountain biking eller cykelture er det mest populære mount typisk et mount som vores handlebar mount med 360 graders rotation, der kan fastgøre dit kamera om cyklens stænger og give dig fede P.O.V. optagelser, mens flydende mounts er særligt velegnede til snorkling, da de kan holde dit kamera i vandoverfladen og samtidigt sikre, at du ikke mister det ned i havet. Dog er det kun fantasien der sætter grænser for vinklerne på dine billeder - du kan f.eks. også vælge at fastgøre dit GoPro Hero 3/3+ direkte på kroppen med et chest strap mount eller på en håndholdt pole, så du kan styre kameraet med hånden.

Mounts behøver ikke være forbeholdt ekstreme aktiviteter eller dykning - du kan med fordel bruge et håndholdt mount i hverdagen til at stabilisere dine billeder eller forlænge din arms rækkevidde, f.eks. med en helt almindelig selfie-stang til GoPro. Du kan i vores sortiment også finde stationære mounts, så du kan stille dit kamera fra dig og styre det fra afstand med din Wifi-remote. Med de mere end 150 forskellige mounts i vores konstant udviklende sortiment kan du med sikkerhed finde frem til det perfekte mount til dine optagelser!