Mounts til DJI Osmo Action

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Osmo Action (79)
 2. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (79)
 3. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (79)
 4. checkmark
  GoPro Hero 7 (79)
 5. checkmark
  GoPro Hero 6 (79)
 6. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (79)
 7. checkmark
  GoPro Hero 5 (79)
 8. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (79)
 9. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (79)
 10. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (79)
 11. checkmark
  GoPro Max (79)
 12. checkmark
  GoPro Hero Session (79)
 13. checkmark
  GoPro Fusion (79)
 14. checkmark
  GoPro 5 Session (79)
 15. checkmark
  GoPro 2 (79)
 16. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (75)
 17. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (75)
 18. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (75)
 19. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (75)
 20. checkmark
  DJI Osmo Pocket (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (46)
 2. checkmark
  Sort (30)
 3. checkmark
  Orange (4)
 4. checkmark
  Rød/Sort (1)
 5. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

MountsMounts til DJI Osmo Action

Der findes utallige mounts til DJI Osmo Action, for action kameraet bruger nemlig helt de samme mounts som GoPro. Dog har DJI Osmo Action ikke noget skruehul, som det er tilfældet på rigtig mange action kameraer, og det betyder, at ingen mounts kan monteres direkte i kameraet. Det vigtigste stykke tilbehør er derfor en ramme eller et hus til DJI Osmo Action, som den er følger med, der åbner muligheden for at montere kameraet på ethvert andet mount. Når først det er på plads, kan du begynde jagten på den perfekte mounts samling. 

Mounts til vandaktiviteter

Skal du på dykkerferie, eller elsker du bare at befinde dig i nærheden af vand, er det oplagt at tage kameraet med dig, når du skal afsted. For at få de fedeste optagelser med hjem, kan du med fordel vælge et mount, der passer til de aktiviteter, du har planlagt, så du får unikke vinkler på dine billeder. I vores sortiment finder du blandt andet flydende poles, så dit kamera kan filme fra vandoverfladen, eller en vandtæt dykkerpole, så du kan filme dig selv, mens du dykker i koralrev. 

Mounts til cykling og skating

Har du altid dit DJI Osmo Action med på rampen eller på mountainbiketur, er det oplagt at vælge en mount, der kan give dig endnu bedre optagelser end de håndholdte. Med et magnetisk mount kan du montere dit kamera på eksempelvis en lygtepæl, mens du laver tricks på boardet eller cyklen. Du kan også montere kameraet direkte på skateboardet eller cykelstyret med fx et handle bar mount - eller lave fede POV-optagelser med et chest mount eller helmet strap mount til DJI Osmo Action. Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne, når du skal lave nye fede optagelser.

Uanset hvad du har i tankerne, findes der allerede et mount til det - det kan du være sikker på. Så slå dig løs i vores udvalg og find det mount, der passer til dig.