GoPro tilbehør til Ski & Snowboard

GoPro udstyr - perfekt til skiferien

Find GoPro tilbehør og mounts, som er ideele til din skiferie. Hvad end du står på ski eller snowboard, så har vi hos Evermart.dk samlet en række mounts og GoPro udstyr, som vil være ideele til vinteraktiviteter!
Fastgør fx dit GoPro actionkamera til vores Head Strap Mount og lad kameraet få samme vinkler, som du selv!
For at få de bedste billeder og optagelser, kan du indsætte vores Anti Fog Inserts i actionkameraets hylster. Anti Fog Inserts sikre at der ikke kommer dug på billederne, trods koldt og fugtigt vejr. 

Der er mange situationer på skiferien, hvor det er et MUST at have dit GoPro actionkamera parat. Når du suser ned af off-pisten er det perfekt at have et udvalg af GoPro mounts, som kan placeres på kroppen eller din skistav.

Der finder et hav af GoPro tilbehør og mounts, som er perfekt til skisport. En af de mest eftertragtede GoPro mounts er, Front Helmet mount, som man spænder fast på hjelmen og giver dit GoPro et fuldt udsyn. Der er mange som står på ski, der bruger netop dette GoPro mount med stor succes. Fordelen ved denne opsætning er, at man på videoen får det udsyn, som du selv havde på vej ned af bjerget, fordi dit GoPro kamera bevæger sig sammen med hovedet, og dermed følger med i hvor du kigger hen.