Mopper til Dreame W10

Mopper til Dreame W10 

En robotstøvsuger er i sig selv en rigtig smart ting at have i hjemmet, og udover at støvsuge gulvet kan Dreame W10 også moppe og vaske det. Det gør den ved hjælp af to smarte moppehoveder, der kan monteres bagerst på maskinen og fungerer som vaskeklude. Så kan gulvet blive endnu renere. Et moppehoved er desuden let at udskifte og kan hurtigt monteres og afmonteres, hvis det bliver nødvendigt at skifte til en ren eller fungerende moppe. 

Gør din rengøring bæredygtig med genanvendelige mopper til Dreame W10 

Mopperne er lavet af et materiale, der gør det muligt at vaske dem flere gange og dermed få det meste ud af dem. Når mopperne er beskidte kan de risikere at sprede snavs når robotten kører rundt, og det er derfor en stor fordel at kunne vaske og udskifte mopper til Xiaomi Dreame W10 efter behov. 

Endnu en fordel ved moppeklude til er at de er genanvendelige og tåler vask. Når mopperne på maskinen er blevet beskidte kan de derfor let tages af og erstattes med et par rene klude direkte fra vaskemaskinen. Derfor burde du altid have et par genanvendelige mopper i dit arsenal af tilbehør til robotstøvsugeren. Ved at genbruge frem for at købe nyt gør du din rengøring mere bæredygtig. En fordel for dig selv og din omgivelser.