Mopper til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 (1)
  2. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 (1)
Farve
  1. checkmark
    Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tid til nye mopper til din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2?

Et rent gulv er guld værd. Det er i hvert fald den følelse, der godt kan opstå, når gulvet endeligt er blevet vasket igen. Særligt når det er med mopper til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2, da mikrofiberen gør det så dejligt nemt og enkelt at vaske gulvene. 

Men er din gamle moppe ved at være slidt? Hjælper det ikke længere bare at vaske den? Så er det på tide at få inviteret nogle nye mopper til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 ind i rengøringsskabet. Det vil nærmest føles som en drøm at svinge med moppen, fordi snavset bliver suget fast til og bliver hængende i mikrofiberen.

Det er nemt og enkelt selv at skifte moppeklude på din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2. Et kort øjeblik er, hvad der skal til for, at du igen kan gøre gulvene rene på ingen tid.

Hav gerne et par klude til dit moppehoved liggende i skabet, som du altid kan skifte mellem dem. Så behøver du heller ikke vente på, at vaskemaskinen bliver færdig med at vaske den nuværende – altså kan du vaske gulv, lige når du har lyst til det, fordi du altid har gulvmopper til rådighed!