Mopper til Ecovacs Deebot N8 / N8+

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Multifarvet (3)
 3. checkmark
  Sort (3)
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot N8 / N8+ (6)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi (6)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot N8 Pro / N8 Pro+ (3)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T9 / T9+ (3)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (3)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Det er en god idé at have nye mopper liggende til din Ecovacs Deebot N8 / N8+

Det smarteste ved en Ecovacs Deebot N8 eller Ecovacs Deebot N8+ er, at man får en støvsuger og en gulvvasker i én maskine. Så fremfor at lade en robotstøvsuger støvsuge gulvet, og at du selv skal gøre gulvet rent - eller omvendt opgavefordeling - så slipper du her for at gøre begge opgaver.

Men selvom en Ecovacs kan gøre begge dele, skal den stadig vedligeholdes med jævne mellemrum og enkelte dele skal udskiftes af og til.

Det kan for eksempel være mopper til Ecovacs Deebot N8 eller N8+ der med tiden kan blive slidte og skal skiftes. Slidte moppeklude kan resultere i, at din Ecovacs ikke rengører nær så effektivt som til at starte med.

En god ide er derfor, at man altid bør have et par friske moppeklude til Ecovacs Deebot N8 eller N8+ til at ligge i skabet. Så kan man altid udskifte kludene, når de bliver slidte eller ødelagte.

I visse tilfælde er det dog ikke nødvendigt at udskifte mopperne. Hvis ikke de har nogle tydelige spor af slitage, kan Ecovacs Deebot moppekludene nøjes med at blive vasket i vaskemaskinen og dermed blive genbrugt.