Moppeklude til Dreame Z10 Pro

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dreame Z10Pro (5)
 2. checkmark
  Dreame D9 (2)
 3. checkmark
  Dreame L10S Ultra / Pro (2)
 4. checkmark
  Dreame L10 Pro (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (5)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (2)
 3. checkmark
  Multifarvet (2)
 4. checkmark
  Orange (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye moppeklude til Dreame Z10 Pro

Det kan være rart at have en til at gøre alt det praktiske med rengøring. Både støvsugning og gulvvask. Og det kan lyde som flere timers kedeligt arbejde. Derfor er det rart, at Dreame Z10 Pro kan hjælpe dig, så du kan smide dig i sofaen og slappe af.

Dreame Z10 Pro kan både støvsuge dit gulv og vaske det. Det er super praktisk i en stresset hverdag eller super dejligt i en afslappende weekend.

Når Dreame Z10 Pro vasker dit gulv, foregår det via en påmonteret moppeklud, som vædes via den indbyggede vandbeholder i Xiaomi Dreame. Vandbeholderen doserer derefter vandet ned i kluden, som så kører hen over gulvet og vasker det.

Vask, vedligehold & udskiftning af moppeklud til Dreame Z10 Pro

Det smarte med vores moppeklude til Dreame Z10 Pro er, at de kan vaskes i vaskemaskinen. Dog kan de ikke holde til at blive tørretumblet. Til trods for at moppekludene kan holde længe, bør de også skiftes, hvis de bliver slidte, hullet eller forvasket. Du kan tage moppekludene af nemt og enkelt. De sidder fast med velcro og kan tages af og på inden for 30 sekunder. Du behøver derfor intet værktøj til at løse det.