Moppeklude til Dreame D9 / Max / Pro

Moppeklude til Dreame D9 / D9 Max / D9 Pro

Når du får en Dreame D9, får du en hjælpende hånd, der både kan støvsuge og vaske dit gulv. Den gør rengøringen til en leg, og så kan du smide dig i sofaen og zappe løs blandt dine yndlingskanaler.

Men når Dreame D9 / D9 Max / D9 Pro rengører og vasker gulvet, foregår det ved henholdsvis moppeklude, som sidder på undersiden af støvsugeren. Inde i din Xiaomi Dreame D9 / D9 Pro sidder der så en vandbeholder, som du skal fylde op med vand. Vandbeholderen doserer i små mængder vand ned i kluden, som derefter mopper gulvet i takt med, at støvsugeren kører henover det. 

Vedligehold & udskiftning af Dreame D9 moppeklude

For at få den mest optimale gulvrengøring med en Xiaomi Dreame D9, bør du i ny og næ skifte de moppeklude, den har. Du kan skifte dem alt efter dit behov, eller hvis du mener, at gulvrengøringen ikke er helt så optimal som første gang. En frisk klud har jo bedre sugeevne end en gammel og slidt klud, og moppeklude bliver, som alle andre klude, slidte med tiden og trænger til en udskiftning.

Moppekludene er nemme at tage af og sætte på uden de store problemer. Som en ekstra sidegevinst kan vores moppeklude vaskes i vaskemaskinen, men vær opmærksom på at de IKKE må tørretumbles.