Moppeklude til Eufy RoboVac Robotstøvsuger

 • Eufy RoboVac G10 / G10 Hybrid Moppeklude

  Eufy RoboVac G10 / G10 Hybrid Moppeklude

 • Eufy RoboVac L70 Moppeklude

  Eufy RoboVac L70 Moppeklude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Eufy RoboVac G10 / G10 Hybrid (3)
 2. checkmark
  Eufy RoboVac L70 (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (4)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige moppeklude til Eufy RoboVac robotstøvsuger

Når først man har vænnet sig til at have en robotstøvsuger, der støvsuger gulvet i hele hjemmet, kan det være svært at tage sig sammen til selv at ordne gulvvasken. Derfor er det super dejligt at have en Eufy RoboVac robotstøvsuger, der både tager støvsugningen og gulvvasken uden problemer. 

Men det kan være, at Eufy RoboVac ikke kører nær så smurt med gulvrengøringen mere, som den har gjort. Det er ikke nødvendigvis ens betydning med, at den er gået i stykker. Det kan blot være et tegn på, at den trænger til at få udskiftet sin moppeklud. 

Med tiden kan disse klude blive beskidte og grumset, når de skal opfange støv, skidt og snavs.

Dog er det super nemt og hurtigt at udskifte moppeklude til Eufy RoboVac robotstøvsuger.

Skift moppe på din Eufy RoboVac robotstøvsuger og få et bedre resultat

En Eufy RoboVac robotstøvsuger er super smart, idet dens fedeste funktioner er, at den både kan støvsuge og vaske gulvet.

En Eufy RoboVac kan slå to fluer med et smæk og dermed spare dig for en masse tid. Så kan du enten slappe af eller gøre nogle andre ting såsom at gå på arbejde, tage ud med vennerne, ordne andet praktisk husarbejde eller lignende.

Som sagt, så bør moppeklude til Eufy RoboVac robotstøvsuger udskiftes. Dette bør gøres med jævne mellem - gerne hver 2. eller 3. måned - så man opnår det bedst mulige rengørings-resultat.

Når du udskifter moppen, er det muligt at genbruge den igen ved at smide den i vaskemaskinen og derefter sættes på robotstøvsugeren igen. Hvis moppen derimod er for slidt eller har for mange plamager, er det en god ide at anskaffe sig nogle nye for at opnå et godt rengørings-resultat.

Man kan hurtigt se en verden til forskel ved at skifte den gamle klud ud med en ny.