Mikrofon til Gaming / Twitch

Mikrofon til Gaming & Twitch

Hvis du er gamer, ved du, at kommunikationen er det absolut vigtigste. Det indebærer også din egen lyd, når du gamer i hold , så dine holdkammerater kan høre dig. Selvom stort set alle gaming headsets kommer med indbygget mikrofon, er den interne mic ikke altid nok til, at kommunikationen kører problemfrit. Vil du være sikker på, at dine holdkammerater kan høre dig hele tiden, er en ekstern gaming mikrofon det sikre valg. 

I modsætning til andre, almindelige mikrofoner, er gaming mikrofoner designet til at opfange alt, hvad du siger, uden at skulle stå lige ved siden af og være i vejen - og selvfølgelig til at kunne passe perfekt ind i dit gaming-setup. I vores katalog finder du blandt andet K1 Gaming Mikrofonen, der er udstyret med blåt LED-lys, der skaber den helt rette stemning, mens du spiller. 

En stor del af streamerne på Twitch bruger en ekstern mikrofon, og det er der én meget god grund til: Forbedret lyd. Overvejer du at livestreame dine gaming sessions på Twitch, bør du teste, om din headset-mikrofon kan levere en ordentlig lyd, før du går i gang. Kan den ikke det, kan du til gengæld være sikker på at finde den helt perfekte eksterne gamer mikrofon i vores udvalg ovenfor!