Måtter / Bolde

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Måtter & Træningsbolde til Yoga og FitnessYoga Udstyr

For at kunne lave pilates, yoga eller fitness er det nødvendigt med det helt rigtige tilbehør. Med det rigtige tilbehør kan du lave de helt rigtige øvelser uden at få skader. Her i denne kategori har vi samlet måtte og bolde til træning.

Med et træningsbold til f.eks yoga eller fitness, kan du lave et hav af øvelser. Træningsbolden er et fantastiske redskab til ryg- og maveøvelser samt til træning af balancen. Bruger du bolden til fitness kan du blandt andet lave armbøjninger, mens du har benene på bolden og hænderne i gulvet. Generelt er øvelser på en træningsbold en rigtig god grundtræning, jorden den styrker både mave og ryg, som gør at du har mindre risiko for f.eks rygsmerter. Udover som trænings bold kan du også bruge bolden som en stol for at få en ergonomisk siddestilling. Når du sidder på en træningsbold sidder du nemlig helt ret, hvilket er super sundt for ryggen. 

Her på siden vil du også finde trænings og yogamåtter. En yoga måtte er helt uundværlig både til yoga, pilates, fitness og andre aktiviter hvor du har gulvet i brug. Det kan godt ondt i ryg og hofter, at ligge på gulvet uden underlag. Med en træningsmåtte undgår du, at skulle ligge på det kolde og hårde gulv, når dagens træning skal klares. Vi har yogamåtter i forskellige tykkelser og farver. Går du på hold i fitness hvor der bruges træningsmåtter kan du med fordel tage din egen yogamåtte med, så du ikke behøver at ligge på den samme måtte som andre har brugt og svedt på. Træningsmåtterne kan rulles sammen, så de er nemme at have med ned i fitness centeret eller have opbevaret derhjemme. 

Uanset om du er på udkig efter en træningsbold eller en ny yogamåtte finder du det hele i kataloget herover, hvor vi samlet hele vores udvalg af måtte og bolde til træning.