Tilbehør til Massage

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
  2. checkmark
    Sort (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

MassageboldMassageruller og massagebolde

Der er mange forskellige måder at give massage på. Hænder, massagestol, ruller og bolde hjælper alt sammen mod muskelsmerter og spændinger, og metoden er i høj grad en smagssag. Vi bruger musklerne meget mere, end vi aner, uanset om vi er fysisk aktive eller ej. De fleste af os har for eksempel oplevet at få ømme rygmuskler af at sidde stille på kontoret eller skolebænken en hel dag, og det er jo ikke, fordi vi har haft gang i specielt avancerede øvelser. Men musklerne arbejder ved hvert eneste lille ryk og spænding, og hvis de ikke får lov at slappe af bagefter, sætter det sig som ømhed og i visse tilfælde også krampe. Massage og strækøvelser er musklernes balsam, og det er især gavnligt, hvis du bruger meget tid på styrketræning, løb og sport.

Massagen hjælper dine muskler til at slappe af, så kroppen bedre kan restituere og blive kampklar til næste træningspas. Har du overbelastet en arm, kan massagen også hjælpe dig til en hurtigere heling. Hvis du træner ofte eller meget intenst, er det en rigtig god ide altid at slutte af med stræk eller massage, og begge dele kan du gøre de fleste steder. 

Skumrulle

Skal jeg vælge en bold eller en rulle?

Forskellen ligger hovedsageligt i formen og ikke så meget i funktionen. Skal du have masseret et større område, er en rulle måske mere praktisk end en lille bold, men der findes også ruller, som består af massagebolde på række. Massagebolden har mange farver, former og størrelser, fordi den kan bruges overalt på kroppen. Den piggede bold er effektiv til fødder og hænder, hvor huden er hård og tyk, men boldene kan bruges overalt på kroppen.

Massagerullen er effektiv mod ømhed og spændinger over hele kroppen, fordi den fordeler et jævnt tryk over hele området. Foam Rollers eller skumruller er større og tykkere massageruller, man kan placere på et underlag og rulle ryg, lænd og bagben på for at løsne op og få musklerne til at slappe af. De mindre massageruller har ofte håndtag, så du kan massere nakke, lår, arme og lignende.