MagSafe 1 opladere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

MacBook opladere med MagSafe 1magsafe1

MagSafe 1 er Apple's første generation af magnetiske opladere, som bliver brugt i de gamle MacBook Pro (dem uden CD-drev og Retina-skærm) fra 2009-2012 og 1. generations MacBook Air fra 2008-2011. MagSafe er en utrolig smart opladningsteknologi, da man undgår uheldige situationer, hvor man rammer ledningen og enten rykker strømindgangen på MacBook'en i stykker eller river MacBook'en ned på jorden. Med en MagSafe oplader er man sikker på, at hvis ledningen bliver ramt for hårdt, så går opladeren med det samme ud af MacBook'en, og intet går i stykker. Der sidder desuden et lille LED-lys i opladerne, som lyser orange, når der oplades og grønt, når MacBook'en er fuldt opladet.

Der findes to forskellige slags MagSafe 1 opladere. Den ene type er L-stik og den anden type er T-stik. På billedet til højre er der et T-stik og til højre for det er der et L-stik. Begge fungerer i hinandens porte, forskellen er blot udseendet. Vi anbefaler et T-stik, da L-stikket har sværere ved blive trukket ud, hvis nogen går ind i ledningen fra den side, ledningen peger.

Udover at MagSafe 1 opladere kan have forskellige udseende kan de også have forskellig effekt. Det kommer an på adapteren, som er den, der sættes i stikkontakten. Der findes en 45 Watt, som bruges til MacBook Air, en 60 Watt, som bruges til MacBook Pro og til sidst en 85 Watt, som bruges til en 15" / 17" MacBook Pro.