Macbook Air 11" + 13" opladere

Opladere til MacBook Airmacbookair

Det er faktisk forskelligt fra MacBook Air til MacBook Air, hvilken oplader den bruger. Hvis din MacBook Air er fra 2008-2011 (størrelse er ligegyldig), så skal du bruge en MagSafe 1 oplader på 45 Watt. Er din MacBook Air af nyere produktion fra 2012-2017 (stadig ligegyldig størrelse), så skal du bruge en 45 Watt MagSafe 2 oplader til din MacBook Air. 

Det smarte ved MagSafe opladerne er magnet-stikket, som sørger for, at din MacBook Air ikke er udsat for fare under opladning, hvis nogen uheldigvis skulle komme til at gå ind i ledningen. For enden af opladeren på opladerstikket sidder der desuden et lille LED-lys, som viser, hvornår din MacBook Air er fuldt opladet.

Macbook Air Opladere til alle modeller 

Find din nye macbook air oplader her. Hvad end du har en Macbook air 11" eller en Macbook air 13", så vil du kunne finde den passende mac oplader her. Her på siden finder du vores kompatible macbook ladere, som er til halvdelen af prisen og i en høj og sikker kvalitet. Der medfølger selvfølgelig en duckhead væg adapter, som skal sættes i stikkontakten, til din nye mac oplader.