Macbook 12" opladere

Oplader til MacBook 12"

yesyeyseyesys

Hvis du er ejer af den lækre, tynde MacBook 12", og mangler en oplader, så er du kommet til det rette sted. I stedet for at bruge de traditionelle MagSafe-opladere, så bruger MacBook 12" en USB-C oplader. Det smarte ved USB-C opladere er blandt andet, at de oplader hurtigere, men også, at de er universelle. Det betyder, at de kan bruges til andre computere, og ikke nødvendigvis MacBooks, som også bruger USB-C. Der findes i alt tre forskellige slags USB-C opladere. To til MacBook Pro Ultimo 2016 og én til MacBook 12". Den du skal bruge til din MacBook 12" er en USB-C oplader på 29 Watt.

Med introduktionen af Apple's nye USB-C opladerteknologi er det vigtigt at have udstyret i orden når du skal oplade din Macbook 12". 
Hos os finder du den helt rigtige Macbook 12" oplader i god og sikker kvalitet og med en effektiv og hurtig opladeevne!

Det er vigtigt at gøre sig klart hvilken Macbook man har. I modsætning til andre opladere, kan opladere til Macbook 12" ikke anvendes som f.eks. Macbook Pro oplader

En Macbook 12" oplader er som noget nyt delt i 2 dele, som hver især kan udskiftes ved fejl, skader eller slid. Selve strømforsyningen der sættes i stikkontakten - og et USB-C opladerkabel, der fører strømmen til din Macbook 12". Begge ting kan købes billigt hos os!