Lys, Lygter & Reflekser til El-Løbehjul

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi MI M365 (47)
 2. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (44)
 3. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (36)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (36)
 5. checkmark
  Ninebot G30 (35)
 6. checkmark
  Ninebot Max G30 (35)
 7. checkmark
  Ninebot F-Serien (35)
 8. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (34)
 9. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (34)
 10. checkmark
  Gofast GX1 (33)
 11. checkmark
  Gofast GX2 (33)
 12. checkmark
  Gofast GX3 (33)
 13. checkmark
  Gofast GX4 (33)
 14. checkmark
  Gorunner Pro 10" (32)
 15. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (32)
 16. checkmark
  Ninebot E22E (32)
 17. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (32)
 18. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (32)
 19. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (32)
 20. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (31)
 21. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (31)
 22. checkmark
  Ninebot E45D (31)
 23. checkmark
  Ninebot E25D (31)
 24. checkmark
  Ninebot E22D (31)
 25. checkmark
  Cykel (30)
 26. checkmark
  Denver El-Løbehjul (30)
 27. checkmark
  Bil (14)
 28. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro  (10)
 29. checkmark
  Xiaomi Mi Pro 2 (5)
 30. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (3)
 31. checkmark
  Nokia 3.2 (1)
 32. checkmark
  Nokia 1.3 (1)
 33. checkmark
  Nokia 2.3 (1)
 34. checkmark
  Nokia 2.2 (1)
Farve
 1. checkmark
  Rød (21)
 2. checkmark
  Sort (17)
 3. checkmark
  Hvid (14)
 4. checkmark
  Gul (12)
 5. checkmark
  Grøn (11)
 6. checkmark
  Gul / Orange (1)
 7. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

El-Løbehjul.Lys

Gør dig synlig i mørket med lys og lygter til el løbhjul

Sikkerhed er altid øverst på vores liste, og derfor har vi samlet en række lys og reflekser til dit elektriske løbehjul. Ud over at give dit løbehjul et smart og unikt look, er ekstra lys og reflekser også vigtige for at gøre dig synlig i trafikken. Vores udvalg af reflekser er nemme at tage på, og kan bruges på både tykke og tynde jakker. Vi anbefaler altid, at du også bruger en refleksvest, når du færdes i trafikken. 

Det er vigtigt at have fungerende for- og baglygter, da det er et lovkrav, når du kører på dit elektriske løbehjul. Derudover er det også en god idé at have lygter på, når du kører i dagslys, for at øge din synlighed i trafikken. 

Vil du gerne opgradere dit el-løbehjul, har vi også kosmetiske lys og reflekser. Vores udvalg af kosmetisk lys er universalt, og kan bruges på næsten alle mærker og modeller af løbehjul, så du kan give dit el-løbehjul et smart og unikt look.

El løbehjul reflekser - Sikkerhed frem for alt!

Når du kører på el-løbehjul, er det vigtigt at tage sikkerheden alvorligt. Med vores udvalg af ekstra lys og reflekser kan du sørge for at blive set i mørket og undgå farlige situationer.Ekstra lys og reflekser på dit løbehjul gælder ikke kun om udseendet. Hvis du kører meget i de mørke timer, sørger ekstra lys for at gøre dig synilg for andre i trafikken. Vi anbefaler også at bære en refleksvest, når du kører på trafikerede områder. Vores reflekser er lette at tage på og passer til både store og små. Beskyt dig selv og andre i trafikken med vores sikkerhedsudstyr til løbehjul.

Find de rette forlygter og baglygter til dit elektriske løbehjul 

Der er intet værre end at opdage at dine forlygter eller baglygter på dit elektriske løbehjul er stoppet med at virke, netop som du skal til at bruge det. Problemet kan skyldes de tynde og sårbare kabler i dit løbehjul, men det kan heldigvis nemt løses ved at udskifte de ødelagte lygter. Vi har samlet et bredt udvalg af lygter til elektriske løbehjul, så du kan finde den rigtige lygte til netop dit el løbehjul. Med vores lygter er du sikret et godt lys, når du kører i mørket, og du kan trygt begive dig ud på vejen uden at bekymre dig om manglende lys på dit elektriske løbehjul.

Hvis du er i tvivl om lygten passer til netop dit løbehjul, kan du klikke lige HER, så kommer du direkte til forsiden, hvor du så kan klikke videre på lige præcis det mærke og model som dit løbehjul er. Derved får du kun vist tilbehør og reservedele der passer til netop dit elektriske løbehjul.

Overhold lovkravene ved at have fungerende lygter på dit el-løbehjul

Det er et lovkrav altid at have virkende og tændte forlygter og baglygter på dit elektriske løbehjul. Dine lygter skal også virke selvom du bruger dit løbehjul ved højlys dag. Eftersom det er ulovligt ikke at have sine lygter i orden så skal du selvfølgelig altid sørge for at du har lys på dit løbehjul.

Udskiftningen af dit el løbehjuls lys og lygter

Udskiftning af lygter på dit elektriske løbehjul kan virke som en udfordrende opgave, da du skal arbejde med elektronikken inde i løbehjulet. Men fortvivl ej - der er mange, der har lavet samme udskiftning, og du kan let finde en video på nettet, der viser og forklarer, hvordan du gør. Hos os finder du et stort udvalg af lygter til elektriske løbehjul, der passer til forskellige mærker og modeller. Når du modtager din lygte, er den klar til at blive installeret, og vi sørger for at inkludere de nødvendige dele. Det er dog vigtigt, at du sikrer dig, at lygten passer til netop dit løbehjul, før du bestiller. Vi anbefaler, at du følger en grundig guide eller video, inden du går i gang med udskiftningen.