Lifehack Tilbehør

fdsLifehack - Gør livet lettere med smart & praktisk udstyr

I hverdagens travlhed er simple og almindelige gøremål for mange blevet et benspænd, der stjæler dyrebar tid med familien, vennerne eller drømmeland. Men! Sådan behøver det altså ikke at være. Det amerikanske begreb 'lifehack' er blevet enormt de senere år, og det handler ganske enkelt om at forsimple hverdagen uden at sætte farten ned. Lifehack er en verden af genveje og snydekoder til en lettere hverdag - kort sagt at hacke livet ved at eliminere eller overkomme udfordringerne. Og her på siden har vi samlet et stort udvalg af smarte og praktiske produkter, der kan forkorte den tid, du bruger på bl.a. rengøring, madlavning og indkøb. 

Hvad kunne det eksempelvis være? Lifehack-produkterne omfatter alt lige fra en smart sushi rulle-maskine til innovativ nanobehandlet spejl- og rudefilm til bilen, så du altid har klart udsyn i regnvejr. 

fds

Snyd køresygen med helt specielle briller!

I vores sortiment finder du blandt andet et sæt helt særlige briller, der modvirker transportsyge. Den blå væske i brillestellet reagerer med tyngdekraften og fortæller hjernen, at kroppen er i bevægelse, selvom øjnene kigger på et stillestående objekt som fx. en bilrude eller en busplakat. På den måde hjælper brillerne med at kurere svimmelhed og kvalme.

Brillerne er et eksempel på, hvor vidt lifehack-begrebet strækker. Der er nemlig ikke nogen udfordring, der ikke kan løses med et smart trick, og markedet er konstant i udvikling - selv for dimser, du slet ikke anede, du havde brug for. Tag et kig rundt på siden og bliv klogere på, hvordan du optimerer din hverdag med simpelt og billigt tilbehør!