Låse til Xiaomi Mi 3

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (6)
 2. checkmark
  Ninebot G30 (6)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (6)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (6)
 5. checkmark
  Cykel (6)
 6. checkmark
  Gorunner Pro 10" (6)
 7. checkmark
  Gofast GX1 (6)
 8. checkmark
  Gofast GX2 (6)
 9. checkmark
  Gofast GX3 (6)
 10. checkmark
  Gofast GX4 (6)
 11. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (6)
 12. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (6)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (6)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (6)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (6)
 16. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (6)
 17. checkmark
  Ninebot Max G30 (6)
 18. checkmark
  Ninebot F-Serien (6)
 19. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 20. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 21. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 22. checkmark
  Denver El-Løbehjul (6)
 23. checkmark
  Xiaomi MI M365 (6)
 24. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (6)
 25. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 27. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro  (2)
 28. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Xiaomi Mi 3 låse

Xiaomi Mi 3 er et superfedt elektrisk løbehjul, det synes andre helt sikkert også! Desværre er der også nogle som kan finde på at stjæle løbehjul hvis de står ulåst hen, så husk derfor altid at sikre dit Xiaomi, inden du går far det. Så er det der nemlig også når du kommer tilbage igen. Det anbefales at du altid låser dit løbehjul, også selvom det kun er en hurtig tur ind for at handle, eller bare et smut inde ved din ven. 

Xiaomi Mi 3 Lås

Sørg for at dit løbehjul forbliver dit, ved at huske at låse det. Der findes mange forskellige låse til Xiaomi Mi 3, men fælles for dem alle er at de nok skal sørge for at passe godt på dit elektriske løbehjul. Vælg en lås i den rigtige længde, men den rette låseform, og i det design du bedst kan lide.

En lås er mere end bare en lås, men uanset hvilken type du vælger an du være sikker på at den nok skal beskytte dit løbehjul. Oftest finder du to forskellige former for Xiaomi Mi 3 låse, enten med kode eller med nøgle. Begge fungerer på helt samme måde, det kommer bare an på om du er bedst til at huske en kode eller holde styr på en nøgle. Med en kodelås er der desværre en chance for at du glemmer din kode og så er der ikke noget at gøre. Samme skæbne sker hvis du mister nøglen til din lås. Her har du oftest en ekstra lås som sørger for at du alligevel kan låse dit løbehjul op. Her skal du dog bekymre dig om en anden finder den tabte nøgle og så har fri adgang til dit elektriske løbehjul.

Når du skal vælge din nye lås til Xiaomi Mi 3, skal du ikke kun tænke over kode eller nøgle, du skal også tænke over hvor og hvordan du låse dt løbehjul. Skal dit løbehjul låses fast til et cykelstativ, en lygtepæl eller lignende er en kabellås den bedste ide. Her kan du sno kablet gennem stellet, hjulet og stolper for at være sikker på at dit løbehjul er sikkert låst fast. Dette er den mest populære form for lås til Xiaomi Mi 3, da en klassisk hjullås ikke ville gøre den store forskel. Med en hjullås er udelukkende for- eller baghjul låst. Dette giver tit god mening hvis du har en cykel. Men et løbehjul kan nemt løftes op og bæres væk med denne type lås siddende på. De fleste vil derfor anbefale en klassisk kabellås til Xiaomi Mi 3.