Låse til Xiaomi Mi 1S

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (6)
 2. checkmark
  Ninebot G30 (6)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (6)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (6)
 5. checkmark
  Cykel (6)
 6. checkmark
  Gorunner Pro 10" (6)
 7. checkmark
  Gofast GX1 (6)
 8. checkmark
  Gofast GX2 (6)
 9. checkmark
  Gofast GX3 (6)
 10. checkmark
  Gofast GX4 (6)
 11. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (6)
 12. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (6)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (6)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (6)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (6)
 16. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (6)
 17. checkmark
  Ninebot Max G30 (6)
 18. checkmark
  Ninebot F-Serien (6)
 19. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 20. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 21. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 22. checkmark
  Denver El-Løbehjul (6)
 23. checkmark
  Xiaomi MI M365 (6)
 24. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (6)
 25. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 27. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro  (2)
 28. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Xiaomi Mi 1S Låse 

Er du afsted på dit Xiaomi Mi 1S, og skal du pludseligt ind til en ven eller handle, så kan du naturligvis ikke bare stille dit løbehjul fra dig uden at låse det. Elektriske løbehjul er utrolig fede, og desværre er der nogle som gerne vil have fat i et - uden at betale for det. Det er derfor altid en rigtig god ide at have en lås med dig hver gang du cruiser på dit Xiaomi Mi 1S. 

Der findes mange forskellige låse til Xiaomi Mi 1S, og det vigtigste er bare at du år fat i en lod der kan sørge for at dit løbehjul er låst godt fast, uanset hvor det står. Her på siden finder du kun låse med kabel, eftersom blot en hjullås ikke kan beskytte dit løbehjul særlig godt.

Den bedste måde at bruge din Xiaomi 1S lås på, er ved at låse løbehjulet fast til et cykelstativ, en høj lygtepæl eller lignende. Derudover skal du også sørge for at låsen går gennem for- eller baghjulet på dit elektriske løbehjul. Låser du blot styret fast, kan en potentiel tyv blot løfte låsen af, og så render med dit Xiaomi 1S, det samme gælder hvid du låser løbehjulet til en lav pæl hvor man blot kan hive låsen over.

Vi anbefaler derfor altid at du sætter låsen ind igennem hjulet, og derefter låser kæden / kablet rundt om noget der står sikkert fast, og som ikke har åbninger hvor kablet bare kan trækkes af, et cykelstativ er det mest oplagte, og du finder oftest cykelstativer der hvor du gerne vil parkere dit løbehjul.

Kode eller Nøgle?

Her på siden har vi samlet et hav af forskllige låse, som alle nok skal sørge for at passe godt på dit elektriske løbehjul. Det er op til dig om du vil have en lås til Mi 1s med kode eller nøgle, samt hvilken farve og type låsen skal være. Både kode og nøgle sørger for at passe godt på dit løbehjul, de har begge deres fordele og ulemper, du skal derfor bare vælge den metode du bedst kan lide.

En Xiaomi Mi 1S lås med nøgle er smart hvis du er typen der er god til at holde styr på nøgler. Skal låsen bruges af en der dårlig til at huske at få nøglerne med hjemmefra eller holde styr på dem i løbet af dagen, er dette måske ikke det smarteste. En lås til Mi 1S med nøgle kan nemlig ikke åbnes på nogen anden måde - heldigvis får du to nøgler med til alle vores låse, og så skal man bare sørge for at den anden ligger et sikkert sted så den kan blive hentet hvis der er brug for det.

På samme facon, kan en lås med kode heller ikke åbnes på nogen anden måde. Dvs. at hvis du glemmer koden, så kan du ikke få låsen op igen. I forhold til tyverisikring er dette utrolig smart, men hvis det er dig selv der forsøger at ”bryde ind” så kunne det være dejligt hvis du kunne få låsen op. Begge slag Xiaomi Mi 1S låse skal nok holde styr på dit elektriske løbehjul, så skal du bare finde ud af hvilken type der passer bedst til dig.

Skal den være forsikring godkendt?

I kataloget ovenfor finder du desværre ikke forsikringsgodkendte låse til Xiaomi Mi 1S.Du vil også oftest opleve at forsikringsgodkendte låse til elektrisk løbehjul er langt dyre end andre låse. Bare fordi at en lås ikke er forsikringsgodkendt betyder det ikke at den ikke kan passe ordenligt på dit løbehjul. At en Xiaomi 1S lås er forsikringsgodkendt, betyder blot at låsen overholder nogle meget specifikke og stramme regler. Andre låse kan sagtens overholde mange af de samme regler uden at være testet. Her på siden har vi samlet et udvalg af låse til Mi 1S der alle sammen passer utrolig godt på dit løbehul. Ingen af vores låse er forsikringsgodkendte, men det er alle stærke og utrolig svære at bryde ind i eller klippe op. Du kan nu trykt stille dit løbehjul til siden hvis du skal handle eller besøge en ven uden at bekymre dig om det nu står der når du kommer tilbage igen. Vi anbefaler at du altid låser dit løbehjul uanset hvad du skal, også hvis du bare går fra dit løbehjul i få minutter. Find din næste lås her på siden og så er du klar til næste tur på dit lækre Xiaomi Mi 1S.