Låse til Ninebot E22E

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (6)
 2. checkmark
  Ninebot G30 (6)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (6)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (6)
 5. checkmark
  Cykel (6)
 6. checkmark
  Gorunner Pro 10" (6)
 7. checkmark
  Gofast GX1 (6)
 8. checkmark
  Gofast GX2 (6)
 9. checkmark
  Gofast GX3 (6)
 10. checkmark
  Gofast GX4 (6)
 11. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (6)
 12. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (6)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (6)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (6)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (6)
 16. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (6)
 17. checkmark
  Ninebot Max G30 (6)
 18. checkmark
  Ninebot F-Serien (6)
 19. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 20. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 21. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 22. checkmark
  Denver El-Løbehjul (6)
 23. checkmark
  Xiaomi MI M365 (6)
 24. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (6)
 25. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 27. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro  (2)
 28. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Ninebot E22E LåsNinebot E22E Låse 

Leder du efter en ny lås til dit løbehjul er du kommet ti det helt rette sted. Her på siden har samlet et udvalg af sikre låse til Ninebot E22E. Når du skal vælge din nye Ninebot E22E lås skal du overveje følgende

 • Hvor og hvordan skal du låse dit løbehjul fast?
 • Må låsen godt være stor, eller det vigtigt at den er nem at transportere?
 • Skal låsen være med kode eller nøgle?

Din nye Ninebot E22E lås skal selvfølgelig dække alle de behov du har. Hvor og hvordan du skal låse dit løbehjul fast, afhænger af hvilken type lås du har. Her på siden har vi udelukkende låse med kabler. Vi mener at denne form for låse er sikrest da ingen kan flytte på dit elskede elektriske løbehjul hvis det sidder rundt om en lygtepæl eller fast på et cykelstativ. Haft du udelukkende en hjullås kan dit løbehjul løftes, og folk kan derfor rende med din E22E Kickscooter. Vi anbefaler at du sætter din kabellås til Ninebot E22E ind gennem hjulet og så låser dit løbehjul fast. Vore smarte røde lås til Ninebot E22E har en metalstang som sidder fast i hjulet på dit løbehjul og så kan kablet vikles rundt om et stativ. 

Vælger du en lås der er for stor, kan det være at du ikke altid har den med dig når du er på farten. Det kan resultere i at du bliver nød til at stille dit løbehjul fra dig uden der er aflåst hvilket kan få trælse konsekvenser. Leder du efter en lille men sikker lås skal du have fat i vores smarte mini kodelås til Ninebot E22E. Denne lås fylder næsten ingenting og du kan derfor have den i lommen eller i tasken uden at den fylder det store. Låsen har kode og du skal derfor ikke bekymre dig om nøgler der bliver væk eller taget. Denne lille Ninebot E22E lås er især god til børn da den altid kan ligge i skoletasken, og barnet kke skal holde styr på nøgler hele dagen. 

Her på siden finder du både kabellåse og kodelåse. Uanset hvilken slags lås til Ninebot E22E du vælger, skal de nok passe godt på dit løbehjul når du stiller det fra dig. Den eneste forskel der er på kodelåse til E22E og en E22E lås med nøgle er hvordan åbner og lukker din lås. En kodelås er smart eftersom du ikke skal holde styr på en nøgle. Men en Ninebot E22E kodelås skal du dog kunne huske den kode du selv laver. Glemmer du din kode kan du ikke få låsen op igen, men det samme gælder selvfølgelig også hvis du mister dine nøgler til kodelåsen.

Uanset hvilken type lås du er på jagt efter, finder du den sikkert her på siden. Vælg den lås der passer bedst til dig og dit Ninebot E22E og så sørger den for at dit løbehjul altid er låst sikkert fast. Slå dig løs i kataloget ovenfor og find lige den lås til Ninebot E22E du mangler! 

Skal din lås være forsikring godkendt? 

I kataloget ovenfor finder du desværre ikke forsikringsgodkendte låse til Ninebot E22E og du vil ofte opleve at hvis du er på jagt efter sådan en lås vil det blive meget dyre for dig. At en lås er forsikringsgodkendt, betyder blot at låsen overholder nogle meget specifikke og stramme regler. Dette betyder dog ikke at en lås der ikke er godkendt, ikke kan passe forsvarligt på dit elektriske løbehjul. Her på siden har vi sørger for at du kan finde ordenlige låse til en skarp pris – for selvom bores lås ikke er godkendte af forsikringen betyder det ikke at de ikke passer godt på dit løbehjul. Hvis du vælger en lås her fra siden, kan du tryk efterlade dit løbehjul uden opsyn i et stykke tid, hvis du fx skal handle ind eller besøge en ven. Vi anbefaler at du altid efterlader dit elektriske løbehjul aflåst, medmindre du har henstillet det et forsvarligt sted, som en garage eller lignende. Alle vores låse er lavet i slidstærke materialer, som ikke er nemme at bryde ind i. Find din næste Ninebot E22E lås her på siden så du igen kan komme sikkert afsted på dit løbehjul!