Låse til El-Løbehjul

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Cykel (8)
 2. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (7)
 3. checkmark
  Xiaomi MI M365 (7)
 4. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (7)
 5. checkmark
  Ninebot G30 (6)
 6. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (6)
 7. checkmark
  Ninebot E22E (6)
 8. checkmark
  Gorunner Pro 10" (6)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (6)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (6)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (6)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (6)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (6)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (6)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (6)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (6)
 17. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (6)
 18. checkmark
  Ninebot Max G30 (6)
 19. checkmark
  Ninebot F-Serien (6)
 20. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 21. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 22. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 23. checkmark
  Denver El-Løbehjul (6)
 24. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (6)
 25. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 27. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro  (2)
 28. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (7)
 2. checkmark
  Hvid (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Lås-LøbehjulLåse til Elektrisk Løbehjul

Hvis du ejer et elektrisk løbehjul, har du nok ikke lyst til bare at efterlade dit løbehjul ulåst på gaden. Med en elektrisk løbehjulslås kan du nemt og sikkert stille dit løbehjul fra dig lige der hvor det passer dig. Her på siden finder du vores udvalg af låse der alle passer på dit løbehjul. Når det kommer til en lås til løbehjul, har du oftest to forskellige former for låse at vælge imellem.

Vi vil altid anbefale en lås der sættes fast i dit løbehjul og så et cykelstativ, en lygtepæl eller andet. Sådan en lås sørger for at ingen kan flytte dit løbehjul, og når den er sat fast igennem hjulet, låser det løbehjulet fuldstændigt. Nogle løbehjul har allerede en indbygget hjullås eller muligheden for sådan en via en app eller andet. Problemet med en hjullås er dog at man sagtens kan løfte løbehjulet selvom det er låst og på den måde kan andre få fat i det. En hjullås stopper andre for at køre løbehjulet, men der er ikke bundet til der hvor du efterlod det. Vores klassiske kabellås er lavet i materialer i høj kvalitet der gør at du ikke bare kan klippe den over eller brække den op. Hvis du skal være helt sikker på at dit løbehjul er 100% dækket ind i forhold til tyveri skal du dog have fat i en forsikringsgodkendt lås

Skal den være Forsikring godkendt?

I kataloget ovenfor finder du desværre ikke forsikringsgodkendte låse til elektriske løbehjul. Du vil også oftest opleve at forsikringsgodkendte låse til elektrisk løbehjul er langt dyre end andre låse. Bare fordi at en lås ikke er forsikringsgodkendt betyder det ikke at den ikke kan passe ordenligt på dit løbehjul. At en lås er forsikringsgodkendt, betyder blot at låsen overholder nogle meget specifikke og stramme regler. Andre låse kan sagtens overholde mange af de samme regler uden at være testet. Her på siden har vi samlet et udvalg af låse til elektriske løbehjul der alle sammen passer utrolig godt på dit løbehul. Ingen af vores låse er forsikringsgodkendte, men det er alle stærke og utrolig svære at bryde ind i eller klippe op. Du kan nu trykt stille dit løbehjul til siden hvis du skal handle eller besøge en ven uden at bekymre dig om det nu står der når du kommer tilbage igen. Vi anbefaler at du altid låser dit løbehjul uanset hvad du skal, også hvis du bare går fra dit løbehjul i få minutter. Find din næste lås her på siden og så er du klar til næste tur på løbehjulet!