Komplette Xbox One gaming sæt til børn

11 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

11 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

frdewXbox Hedasets og Stole i en mindre størrelse

Her på siden finder du komplette Xbox One gaming sæt til børn hvor der hverken er skåret i kvalitet eller design, men hvor vi blot har sammensat en række fede produkter der passer perfekt til de yngre gamere i alderen 6-12 år.

Vores komplette Xbox One gamingsæt i kataloget ovenfor er skræddersyet til børn. Alle sættende har selvfølelig udstyr i top kvalitet, men vi har sørget for at headsettet samt stolen er en anelse mindre, så et barn altid sidder optimalt og har et headset der passer til dem. Når dit barn først sidder godt og har udstyr der passer, vil de få en meget federe oplvelse når de gamer, og de kan derfor nyde deres spil meget mere. Vores komplette gamingsæt til Xbox One består af en Xbox gamingstol, et fedt headset, et lækkert tastatur, en god mus og en musemåtte.

Xbox One er mere end bare en konsol, man kan nemlig tilslutte en mus og et tastatur til Xbox One og derved få et meget mere omfattende Xbox One gameplay der giver muligheder for at spille på helt nye måder! Alle vores samlet sæt er lavet til at give en fed gaming oplevelse, og derudover har vi sørget for at alle dele passer sammen for at sikre at dit Xbox setup ser super godt ud!