Knive til Stihl Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (4)
 2. checkmark
  STIHL (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Sølv (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Er dine knive på din Stihl Robotplæneklipper blevet sløve?

En robotplæneklipper er skøn at have ved hånden, når græsset gror vildt om sommeren. Men for at din robotplæneklipper kan dette hele sommeren, er det af og til nødvendigt med nye knive til Stihl robotplæneklipper, da de kan blive sløve og ineffektive efter længere tids brug. 

Du kan måske ikke se det lige nu og her på dine nuværende knive til Stihl robotplæneklipper – men græsset kommer ikke til at blive slået lige så godt som før. Går du meget op i din græsplæne og det generelle udseende af haven, er det derfor godt givet ud, da du hver dag kan glæde dig til at komme hjem til en flot og trimmet plæne. Ved at udskifte knive til robotplæneklipper giver du derfor nyt liv til din Stihl maskine og får samtidig et bedre resultat - hele sommeren.

Vi anbefaler, at du udskifter knive til robotplæneklipper med jævne mellemrum for et ensartet resultat. Robotten kører rigtig ofte om sommeren, hvorfor det er nødvendigt at give den lidt kærlig pleje for at kunne give dig det optimale resultat. For at knivene og robotplæneklipperen holder så længe som muligt er det også en god idé at være opmærksom på, hvorvidt der ligger grene, sten og haveudstyr på græsplænen, der kan skade de små knive. Er du opmærksom på at fjerne disse vil både knive og plæneklipper holde meget længere.