Knive til Stiga Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Stiga Robotplæneklipper (4)
 2. checkmark
  Ambrogio L210, L85, L250, L250i Elite / Deluxe / S+ (2)
 3. checkmark
  Ambrogio Twenty Deluxe/Elite/EliteS+ / ZR / 25 Elite / 29 Elite / L15 Deluxe (2)
 4. checkmark
  Ambrogio L32/L35/L50/L60/ 4.0 Basic/Deluxe/Elite (2)
 5. checkmark
  Ambrogio Robotplæneklipper (2)
Farve
 1. checkmark
  Sølv (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Knive til Stiga - Skarpe klinger til skarpe priser!

Hvis du er den glade ejer af Stiga robotplæneklipper, så finder du de helt rette knive lige her! Vi har sammensat et udvalg af kvalitets knive, der passer til Stiga robotplæneklippere. De er lavet i rustfrit stål og er super nemme at montere på din robotplæneklipper. En Stiga Autoclip er ikke meget værd uden knive, og derfor er det altid en god idé at have ekstra liggende på lagr. Vi har derfor også lavet samlede pakker, hvor du kan købe flere end en kniv og spare penge. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg af knive til Stiga Autoclip og få det optimale ud af din robotplæneklipper. 

Få det optimale klipperesultat med en ny skarp klinge til Stiga

Med vores knive i rustfri stål kan du få det optimale klipperesultat i din have. De har en speciel form, som er optimeret til at give den bedst mulige balance mellem skarphed, styrke og holdbarhed. Alt dette medfører en præcis og effektiv klipning. Knivene er fleksible, så enderne på kniven vil ikke knække, hvis den kommer i karambolage med sten, knækkede grene eller andre hårde genstande. Kniven til Stiga Autoclip har fire tænder og otte skæreflader. Kniven er nem at montere på din robotplæneklipper, og vi anbefaler at du holder øje med den løbende. Det er med at få den skiftet, hvis den har fået en skade, så du fortsat kan komme hjem til nyklippet græs hver dag. 

Hvor ofte skal du skifte kniven på din Stiga robotplæneklipper?

Stiga Autoclip kører med en stor klinge, og derfor holder den længere end mange andre knive. Du skal typisk skifte kniven på din Stiga Autoclip 1-2 gange årligt, og derudover anbefales det altid at holde øje med kniven løbende. Hvis først din kniv får en skade, så kan det have konsekvenser for både græsslåningen men også for plæneklipperen, hvis skaden har bøjet kniven på en uheldig måde. 

Når du vælger en Stiga Autoclip plæneklipper, så får du en robotplæneklipper, der kan lidt mere end de fleste. Du vil kunne komme hjem til en flot nyslået græsplæne, uden du selv har rørt en finger - Stiga Autoclip klare hele arbejdet for dig. Stiga Autoclip er udstyret med en avanceret navigationsteknologi, som eksempelvis tilt-sensor. Tilt-sensor fungere på hældninger op til 45%, hvilket er med til at give en ekstremt høj effektivitet. 

Stiga Autoclip kan programmeres ved hjælp af en app på din smartphone eller via det indbyggede tastatur og display på robotplæneklipperen. Stiga Autoclip kan klippe op til 1100 m² fordelt på op til fire forskellige områder. Det specielle ved Stiga Autoclip er også den kulfri motor, der kan køre i op til 2,5 time. Hvis du skal få det bedste ud af din Stiga Autoclip, så kræver det nogle gode knive, som du finder her hos os til skarpe priser!

Køb vores pakkeløsning og få flere knive til én skarp pris

Her på siden finder du vores smarte pakkeløsning, hvor du kan købe flere knive og spare penge. Mange vælger at købe flere end en kniv på en gang, fordi så slipper de for at skulle tænke over det i den nærmeste fremtid. Knivene til Stiga Autoclip skal ikke skiftes ret ofte, og derfor kan det være rart bare at have lidt knive på lager. Så er du sikker på, at du ikke pludselig står om 1 år og har glemt at købe en ny kniv!