Knive til Redback Robotplæneklipper

Knive til Redback Robotplæneklipper - Kvalitets knive i rustfri stål til Redback

Er du på udkig efter nye knive til din Redback robotplæneklipper? I så fald, så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du knive i rustfri stål til Redback robotplæneklipper. De er lavet i god, solid og holdbar kvalitet. De er godt skarpe og du vil med garanti kunne se en verden til forskel lige så snart du udskifter de gamle klinger med vores nye. En Redback robotplæneklipper er ikke meget værd uden gode knive. Hvis først knivene bliver sløve, og du ikke får dem skiftet, så kan din robotplæneklipper kører nok så meget, men du vil ikke kunne se nogle resultater. Hvis du næsten selv skal i gang med græsslåmaskinen efter din Redback har været i gang, så går fidusen af, at eje en robotplæneklipper lidt af. Derfor er det bare med at få skiftet knivene når de trænger, så du fortsat kan få det bedste ud af din Redback robotplæneklipper. 

Køb billige knive hos Evermart.dk uden at gå på kompromis med kvalitet

Hvis du køber dine knive/klinger til Redback robotplæneklipper hos os, så kan du være sikker på, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, selvom at prisen er skruet helt i bund. Den lave pris er ikke altid ens betydning med at det svarer til kvaliteten. I dette tilfælde får du knive lavet i holdbart rustfri stål, som er i yderst god kvalitet. Knivene er hver især 1 mm i tykkelsen og måler 36 x 18 mm. De har to skarpslebne sider, så hvis de skulle gå hen og blive slidte på den ene side, så kan du blot vende rundt til den anden side. Hvis knivene er blevet uskarpe på begge sider, så kan du nemt udskifte knivene. Det eneste du skal bruge er en stjerneskruetrækker - knivene kan du købe her hos os! Husk altid at slukke for hovedafbryderen inden du går i gang med at skifte knivene. Husk desuden at vores knive er lavet i gode og holdbare materialer, men de holder desværre ikke for evigt. 

Hvor tit bør du skifte knivene på din Redback robotplæneklipper?

Det afhænger meget af hvordan din græsplæne er, hvor tit knivene skal skiftes ud. Hvis der eksempelvis er meget nedfald i din have i form af grene eller lignende, så vil knivene naturligvis blive hurtigere sløve og trænge til en udskiftning. De fleste anbefaler hver 8. uge. Mange anbefaler også en gang om måneden i højsæsonen. Det afhænger som sagt meget af netop din græsplæne. Det er altid en god idé at holde løbende øje med knivene, for at se hvordan de har det og så kan du prøve dig frem og vurdere på egen hånd, om de trænger til en udskiftning. Ellers vil du med garanti kunne se det på selve klipningen på et tidspunkt.

Få den flotteste græsplæne i nabolaget med splinternye knive

Når man er en glad ejer af en robotplæneklipper, så er det vigtigt at man vedligeholder den. Både for at forlænge levetiden på din Redback robotplæneklipper, men også for at få et mere effektivt resultat. Redback robotplæneklipper har 3 klinger, som er vendbare og som skal skiftes fra tid til anden. Redback robotplæneklipper har bioklip, hvilket betyder at du kan slippe af med nedfaldne blade og resterne fra græsslåningen på en super nem måde. Bioklip vil sige at når græsset og bladene er blevet klippet første gang, så bliver det kastet tilbage op i klippeskjoldet og derefter falder de ned på knivene en gang til. Det er en miljøvenlig måde at klippe græs på, og det kan du få gjort med din Redback robotplæneklipper. 

Hvis du ønsker at have en flot og frodig græsplæne, så kræver det at du husker udskiftning af knivene. Selvom at knivene til Redback kan vendes, så skal de alligevel skiftes en gang imellem. Hvis ikke du får skiftet knivene, så kan du tydeligt begynde at se det på effektiviteten af din Redback robotplæneklipper. Ting som robotplæneklippere, robotstøvsugere m.m., som man køber for at optimere hverdagen, skal også bare fungere. Ellers går fidusen lidt af, hvis man pludselig selv skal ud og slå græs med en håndskubber en time inden havefesten starter.

Hav altid lidt ekstra knive til Redback robotplæneklipper på lager

For at undgå ovenstående situation, så vælger mange at købe flere knive på en gang, så de altid har nogle nye klar til brug. Uanset om du køber 10 eller 30 stk. knive til Redback robotplæneklipper, så skal du højst sandsynligt nok få dem brugt på et eller andet tidspunkt. Hvis du har din robotplæneklipper i et par år, så vil du i hvert fald skulle skifte knive 4-5 gange - og husk at der jo er 3 stk. knive på ad gangen på din Redback robotplæneklipper, så det løber hurtigt op! Hvis du ikke gider stå og mangle en ny kniv en fredag eftermiddag, så kan du købe vores knive i samlede pakker, så du får flere end 3 knive til én skarp pris. 

Kæmpe udvalg af alt tilbehør til Redback robotplæneklipper 

Hvis du leder efter andet end knive til din Redback robotplæneklipper, så tag endelig et kig på vores store udvalg af tilbehør til Redback robotplæneklipper. Vi tilbyder blandt andet kanttråd i forskellige mængder, så du kan finde noget, der passer til din have. Kanttråd er nødvendigt for at din robotplæneklipper ved hvor den skal køre hen og hvor den ikke skal køre hen. Kanttråd bruges til at opridse banen for din robotplæneklipper. Til din kanttråd skal du også bruge pløkker og måske også samlemuffer, for at kunne fastgøre kanttråden korrekt. Vi tilbyder som sagt alt hvad du skal bruge af kanttråd, knive m.m. til din Redback robotplæneklipper, så tag endelig et kig og find nye knive, kanttråd m.m. til lave priser!