Knive til Cub Cadet XR Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (3)
 2. checkmark
  Robomow RK (3)
 3. checkmark
  Cub Cadet XR2 (3)
 4. checkmark
  Cub Cadet XR3 (3)
 5. checkmark
  Cub Cadet XR5 (3)
 6. checkmark
  Robomow RS635 (3)
 7. checkmark
  Robomow RS615U (3)
 8. checkmark
  Robomow RK2000 (3)
 9. checkmark
  Robomow RK1000 (3)
 10. checkmark
  Robomow RC308U (3)
 11. checkmark
  Robomow RC304U (3)
 12. checkmark
  Robomow RX (1)
 13. checkmark
  Cub Cadet XR1 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sølv (7)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hold græsset nede med skarpe nye knive til Cub Cadet XR 

Tid til nye knive? Når din robotplæneklipper slår græsset i din have slider det på knivene. Bliver de for slidte, vil det kunne ses på det færdige resultat. Vil du gerne have den pæneste græsplæne, bør du udskifte knivene med jævne mellemrum. Slidte klinger giver en ujævn klipning. Heldigvis er det hurtigt og nemt at skifte dem. 

Men hvor ofte skal man skifte kniv på en robotplæneklipper? Hvor ofte du skal skifte klinge på robotplæneklipperen afhænger af mange ting. Har du en stor eller lille have? Er det forår, sommer eller efterår? Jo mere græs, din robot skal klippe, jo oftere skal klingen skiftes. I højsæson anbefales det, at man skifter kniv ca. hver måned eller efter behov. Kan du se, at kvaliteten er dalet, når robotten har en tur rundt i haven, kan det være tegn på, knivbladet trænger til en udskiftning.

Kom hjem til en pæn nyslået græsplæne med nye robotklipperknive. De kan købes i forskellige pakker med forskellige antal, så du kan finde den pakke, der passer bedst til dine behov. Køber du flere på én gang, sparer du penge og tid på længere sigt.