Kapselholdere

Holdere til kaffekapsler

Kapselmaskiner er på kort tid blevet super populære og de er at finde i rigtige mange hjem. Med en kapselmaskine bliver det ikke meget nemmere, at lave en god kop kaffe. Kapselmaskinen er mellemtingen mellem den helt almindelige kaffemaskine og espressomaskinen. Med en traditionel kaffemaskine fås kun en slags kaffe, mens du med en kapselmaskine kan vælge lige præcis den kaffe du ønsker. Langt de fleste kapselmaskiner kan faktisk lave mere end blot kaffe. På de fleste kapselmaskiner kan du nemlig også lave kakao og te. Det gør kapselmaskinen til den perfekte all-around “kaffe”maskine.

Med en kapselmaskine kan du tilbyde din gæster lige præcis den kaffe de ønsker - hvis du selvfølgelig har kapslen til det. Du kan få kaffekapsler med blandt andet flat white, cappuccino og caffe latte. Du kan altså på ingenting hive caféstemningen med hjem i stuen på ingenting med en kapselmaskine. Desuden tager det heller ingenting at “brygge” en god kop kaffe på en kapselmaskinen. Får du uanmeldte gæster kan du hurtigt byde på en lækker kop kaffe uden det tager for lang tid. Der er altså mange fordele ved, at anskaffe sig en kapselmaskine!

De smarte kaffekapsler 

Når man har en kaffemaskine, kan man selvfølgelig ikke komme udenom, at man også har en del kaffekapsler. Det er kapslerne der sørger for, at du får den lækre kop kaffe og så selvfølgelig kombineret med den vand du selv fylder i maskinen. Der findes et hav af forskellige kapsler på markedet i dag, både originale og uoriginale. Du skal dog være opmærksom på, hvilken kapselmaskine du har, før du går ud og køber dine kapsler. Mange af de forskellige brands der laver kapselmaskiner, har nemlig lavet kapslerne så de kun passer til lige præcis deres mærker. Du skal derfor sørge for at finde de kapsler der passer til netop din kapselmaskine. De mest populære mærker indenfor kapselmaskiner er Nespresso, Dolce Gusto og Tassimo. Alle tre bruger forskellige kapsler, men fælles for alle er til gengæld at kapslerne fås i et hav af forskellige smagsvarianter.

De mange forskellige smagsvarianter gør selvfølgelig også, at du pludselig har mange kapsler du skal have opbevaret et sted. Det er mest praktisk og rart, at have kapslerne samlet ved kapselmaskinen, så du har dem lige ved hånden når der skal laves en god kop kaffe. Desuden er det også rart at have opbevaret dem på en måde, hvor du har overblikket over hvilke kapsler du har. Det skal være overskueligt og nemt, at lave den kop kaffe man ønsker, ellers går princippet med kapselmaskinerne en smule af. Ved du heller ikke helt hvordan du skal opbevare din kapsler fra Nespresso, Dolce Gusto eller Tassimo? Så finder du løsningen lige her på siden!

Den helt rigtige opbevaring af kapslerne

Her på siden finder du nemlig et bredt udvalg af kapselholdere til både Nespresso, Dolce Gusto og Tassimo. De tre mærker har alle forskellige størrelser kapsler og vi har derfor naturligvis opdelt vores kapselholdere i kategorier efter mærker, så du nemt kan finde en kapselholder der passer til de kapsler du har. Med en kapselholder kan du enten stille eller hænge den, afhængig af hvilken variant du vælger, lige ved din kapselmaskine og dermed altid have nem adgang og overblik over dine kaffekapsler. Udover at det selvfølgelig er super praktisk ser det også godt ud, at have kapslerne stående i en flot holder. Det skaber en hyggelig stemning og caféstemningen opstår hurtigt i dit eget lille kaffehjørne. 

Hvilken kapselholder skal du vælge? 

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af kapselholdere og du finder derfor også forskellige modeller af kapselholdere her på siden. Hvilken kapselholder du skal vælge afhænger mest af dine behov og din personlige smag. De forskellige kapselholdere kan blandt andet opbevare et forskelligt antal kapsler og så har de naturligvis også hvert sit design. Nedenfor kan du læse mere om hvilke forskellige kapselholder modeller du finder her på siden.

Væghængte kapselholdere: En væghængt kapselholder er super smart og tilmed flot at have hængende. Med en kapselholder der hænger på væggen sparer du bordplads samtidig med, at du får et godt overblik over dine kapsler. Bag på de væghængte kapselholdere sidder der selvklæbende tape, så du ikke behøver at bore huller i væggen.

Kapselholder med skuffe: Med en kapselholder med skuffe, er kapslerne “gemt” mere væk, hvilket giver et mere simpelt udtryk i køkkenet. Nogen foretrækker denne løsning frem for at have dem stående fremme, men det er bestemt blot en smagssag. Denne løsning er dog god, hvis der allerede står meget fremme i dit køkken og der derfor ikke behøver at ske flere ting. 

Stativ: Stativet er en af mest populære kapselholdere til både Nespresso og Dolce Gusto. Stativet giver en hyggelig stemning i kaffehjørnet, godt overblik over kapslerne og nem måde at få fat i kapslerne på. Et kapselstativ passer ind i ethvert hjem og vil helt sikkert også pynte ved siden af din kapselmaskine. 

Altid gratis fragt 

Hvis du scroller op herfra kan du klikke dig rundt i hele varekataloget og finde lige præcis den kaffekapsel holder du synes om og som passer til dine behov. Husk at vi her hos Evermart desuden også tilbyder gratis fragt. Du kan altså få sendt din nye kapselholder for 0 kr og det er altså uanset størrelsen på din ordre. Hvis du ikke kan vente og gerne vil modtage din pakker hurtigtst muligt, kan du også benytte dig af vores dag-til-dag levering, hvis du bestiller din nye kapselholder i dag kan du have den allerede i morgen.