Kapselholder til Dolce Gusto

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nespresso (2)
 2. checkmark
  Dolce Gusto  (2)
 3. checkmark
  Tassimo (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kapselholdere til Dolce Gusto kapsler

Dolce Gusto tilbyder mere end 30 forskellige varianter af kaffe, kakao og te, som alle sammen kommer i deres smarte og innovative kapsler. Kapslerne sørger blandt andet for at aromen bliver bevaret, fordi kaffen ligger tæt forseglet. Det betyder at den gode smag er bevaret og med Dolce Gustos kapsler, får du altid en god og smagfuld kop varm eller kold drik. Kapselmaskinerne har vundet manges hjerter, fordi det netop er så nemt og hurtigt at få en god kop kaffe, som ikke bare er en almindelig sort kaffe.

Praktisk opbevaring til kapslerne

Mangler du et sted til at opbevare alle din Dolce Gusto kapsler? Så er du altså landet på den helt rigtige side. Lige her har vi nemlig sammensat et lækkert, praktisk og pænt udvalg af kapselholdere, der netop er designet til Dolce Gustos kapsler. Det er heldigvis sådan, at alle Dolce Gustos kapsler har samme størrelse, hvilket også betyder at alle de holdere du finder her på denne side, vil passe til de Dolce Gusto kapsler du har uanset smagsvarianten. Når Dolce Gusto tilbyder så mange forskellige smage, er det heller ikke underligt hvis du pludselig har rigtig mange kapsler, som du ikke helt ved hvor du skal gøre af. Det kan nemlig være rart, at have dem stående i nærheden af kaffemaskinen, så du ikke skal rode rundt efter dem. Bliver det besværligt med kapslerne, går hele princippet med Dolce Gustos maskiner nemlig lidt af - det skal jo netop være hurtigt og nemt, at lave en god kop kaffe. 

Løsningen på opbevaringen af dine Dolce Gusto kapsler er helt sikkert med en kapselholder der er beregnet til formålet. Med en kapselholder får du ikke kun opbevaringen, men også et flot måde at udstille dine kapsler på. Med en flot og simpel kapselholder, kan du lave dit eget lille hyggelige kaffehjørne, så der næsten opstår en helt caféstemning i dit eget hjem. Vi har et bredt udvalg af forskellige Dolce Gusto kapselholdere og lidt længere nede kan du læse mere om de forskellige varianter du finder her på siden. 

Super billige priser

Hvis du scroller op herfra vil du hurtigt opdage, at priserne på holderne til Dolce Gusto kapslerne er skruet helt i bund. Hos Evermart elsker vi billige priser og godt tilbehør. Derfor kan du også være sikker på, at kvaliteten stadig er i orden i vores sortiment, også selvom prisen er billig. De billige priser afspejler blot, at vores indkøbere har gjort deres bedste for, at skaffe gode og billige produkter til vores kunder. Desuden tilbyder vi også fri fragt, og det er altså uanset størrelsen på din ordre. Det betyder at du kan få leveret din nye kapselholder til Dolce Gusto helt gratis. 

Flere forskellige modeller

Vi har sammensat et udvalg af forskellige kapselholdere til Dolce Gusto og det har altså ført til et sortiment med forskellige modeller, så der er noget for enhver smag og stil. I udvalget finder du blandt andet stativer, kurve, væghængte og kapselholdere med skuffe. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige modeller og forhåbentlig blive klogere på, hvilken model du ønsker. Det vigtigste er egentlig bare at vælge en der falder i din smag og opfylder din behov med hensyn til hvor mange kapsler holderen kan opbevare. 

Stativ: Stativet er en af de helt klassiske og populære kapselholdere til Dolce Gusto. Stativet findes i forskellige udformninger, men fælles for de fleste er at de kan dreje 360 grader, så du nemt kan se hvilke kaffekapsler du har og samtidig nemt få fat i den kaffe du vil lave. Stativerne her på siden kommer i forskellige størrelser, b.la med plads til 24, 30 og 36 Dolce Gusto kaffekapsler. 

Kurve: Udover at de finder de smarte stativer, som kun er beregnet til Dolce Gusto kapsler, finder du også søde trådkurve, som kan bruges til alle kaffekapsler. Vi har fundet nogle super søde kurve, som blandt er formet som kaffekopper. Det giver et super fint udtryk og personlighed til køkkenet, at have kaffen opbevaret af de flotte kurve. Kurvene fås i forskellige farver herunder blandt andet hvid, sort, guld og sølv.

Rul endelig op herfra og klik dig rundt i hele varekataloget med holder til Dolce Gusto kapsler. Husk at vi både tilbyder fri fragt eller dag-til-dag levering, alt efter hvad du foretrækker. Har du en anden kaffemaskine end Dolce Gusto? Så har vi selvfølgelig også holdere til den - klik lige her og kom til siden med alle de kapselmaskiner vi har tilbehør til.