Afgrænsningskabel til LawnExpert Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  LawnExpert (10)
 2. checkmark
  Worx Landroid (8)
 3. checkmark
  Redback (8)
 4. checkmark
  Landxcape (8)
 5. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (8)
 6. checkmark
  Gardena Plæneklipper (7)
 7. checkmark
  Husqvarna Automower (7)
 8. checkmark
  Robomow RK (7)
 9. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (7)
 10. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (7)
 11. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (7)
 12. checkmark
  Bosch  (7)
 13. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (7)
 14. checkmark
  Stiga Robotplæneklipper (7)
 15. checkmark
  Robomow RX (7)
 16. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (7)
 17. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (7)
 18. checkmark
  Ambrogio Robotplæneklipper (6)
 19. checkmark
  Ambrogio L32/L35/L50/L60/ 4.0 Basic/Deluxe/Elite (6)
 20. checkmark
  Ambrogio Twenty Deluxe/Elite/EliteS+ / ZR / 25 Elite / 29 Elite / L15 Deluxe (6)
 21. checkmark
  Ambrogio L210, L85, L250, L250i Elite / Deluxe / S+ (6)
 22. checkmark
  Robomow RC304U (6)
 23. checkmark
  Robomow RC308U (6)
 24. checkmark
  Robomow RK1000 (6)
 25. checkmark
  Robomow RK2000 (6)
 26. checkmark
  Robomow RS615U (6)
 27. checkmark
  Robomow RS635 (6)
 28. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (6)
 29. checkmark
  Einhell (4)
 30. checkmark
  Point (4)
 31. checkmark
  Adano (3)
 32. checkmark
  Worx Landroid M500 / M600 / M700 / M800 Samt Plus (3)
 33. checkmark
  Worx Landroid Vision/ L800 /L1300 / L1600 /L2000 / S300 (3)
 34. checkmark
  Greenworks Optimow (1)
Farve
 1. checkmark
  Grøn (10)
 2. checkmark
  Hvid (6)
 3. checkmark
  Multifarvet (5)
 4. checkmark
  Sort (4)
 5. checkmark
  Guld (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Smart og holdbar afgrænsningskabel til LawnExpert robotplæneklipper

Har du en robotplæneklipper er der stor sandsynlighed for at du også har behov for godt afgrænsningskabel. Afgrænsningskabel, eller kanttråd, er nemlig helt essentielt tilbehør til mange robotplæneklippere, fordi kanttrådens formål er at fortælle robotplæneklipperen hvor i haven den må køre, og hvilke områder den skal holde sig fra. På den måde kan du sørge for, at din LawnExpert kun klipper græsplænen, og ikke kører ind i blomsterbedene eller ud på fliserne eller grusbelægningen. Sidstnævnte skader knivene og robotplæneklipperens underside, men førstnævnte er enhver haveejers værste mareridt. Godt og effektivt kabel til robotplæneklipper er derfor en vigtig investering både under installationen og den fremtidige drift af din LawnExpert robotplæneklipper.

Der følger for det meste en vis mængde kanttråd med, når man køber en robotplæneklipper, men hvis man har en større have, kan man godt få brug endnu mere. Derfor er det en god idé at investere i flere ruller med afgrænsningskabel, så du ikke løber tør halvvejs gennem installationen og ikke kan tilslutte kablerne ordentligt og etablere en sikker forbindelse. Ekstra ledning til robotplæneklipper gør det også  let at reparere eventuelle brud og defekter, da man blot skal tilslutte et nyt stykke ledning ved hjælpe af kabelsamlere.

Hold din LawnExpert på plænen med kanttråd til robotplæneklipper

Når du får din robotplæneklipper er det vigtig, at du gør dig umage med at få lagt kanttråden korrekt og efter plæneklipper producentens anvisninger. Det er nemlig kanttråden, som sørger for, at din robotplæneklipper ved hvor i haven den skal køre, og det er derfor vigtigt, at kanttråden er installeret korrekt og præcist. Den sender et signal til robotplæneklipperen om, hvor grænserne for dens arbejdsområde går, og hvis afgrænsningskablet ikke er monteret ordenligt, har huller eller på anden måde er defekt kan det have uheldige konsekvenser for både blomsterbede, græsplænen og selv din LawnExpert robotplæneklipper. Se det derfor som en helt essentiel del af installationen og vedligeholdelsen af robotplæneklipperen.

Hvor meget kanttråd du skal bruge til din robotplæneklipper fra LawnExpert afhænger af, hvor stor din have er, samt hvor mange bede, damme og lignende robotplæneklipperen skal ledes rundt om på sin rute rundt i haven. Jo flere afveje, sving og forhindringer, jo mere kabel til robotplæneklipper er der behov for. Inden du bestiller din kanttråd, kan du prøve at måle op hjemme i din have, ved at forestille dig den ideelle rute for din robotplæneklipper og måle efter. Det anbefales her, at man lige lægger et par meter oveni, så man er sikker på at have nok kanttråd, når først man kommer i gang med installationen. Så er der desuden også ekstra kabel til at fikse eventuelle brud. Der findes kanttråd i pakker af både 100, 200 og 300 meter, så uanset om du bare mangler lidt ekstra kanttråd, eller du skal bruge kanttråd til en stor have, så kan du finde den helt rigtige mængde. Kanttråden er desuden universel og vil passe til de fleste robotplæneklipper modeller, pløkker og kabel samlere.