Cover til iPhone 6 / 6S

1 til 12 af 19

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 19

pr. side
Sorter faldende

fdewCovers til iPhone 6 / 6S

iPhone 6 / 6S har et lækkert og minimalistisk ydre design, der gør den til en særligt populær smartphone. Men det betyder også, at du er langt fra ene om at rende rundt med sådan en, og hvordan skiller man sig lige ud fra mængden, når man har præcis de samme gadgets som alle andre? Med et cover! Et cover er ikke alene en accessory til din iPhone, det er også en særdeles god måde at beskytte telefonen mod slag, ridser og alt muligt andet. Med et cover får du derfor på én gang en helt unikt udseende mobil og et sikkerhedspanser som en slags forsikring. 

Her på siden finder du hele vores udvalg af covers til iPhone 6 og iPhone 6S, der er helt ens på ydersiden og derfor bruger samme covers. Ved du allerede på forhånd, hvilket salgs cover, du leder efter, kan du bruge knapperne øverst på siden til at filtrere de irrelevante produkter fra. Du kan eksempelvis klikke videre til vores samling af flip covers, hvis du er på udkig efter et nyt cover med allround-beskyttelse, altså fuld beskyttelse af både forside, bagside, hjørner og kanter. Du kan også klikke dig videre til vores TPU covers, hvis du foretrækkker et helt basic gennemsigtigt cover eller bare en smuk udmykning bagpå telefonen. 

Er du i tvivl, eller har du endnu ikke besluttet dig for en bestemt type, så browse hele kataloget igennem og find lige præcis det cover, du mangler.