iPhone 5 / 5S / 5C Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

adawdadswPas godt på din iPhone 5 / 5S / 5C med skærmbeskyttelse

Det er altså ikke sjovt at stå med en knust iPhone skærm. Man ved ikke rigtig hvor irriterende det er, indtil man står med en knust skærm og den uhyre dyre regning, som det koster for at få en ny skærm. Men hvad gør man så ved det?

Man finder skærmbeskyttelse til sin iPhone 5 / 5S / 5C inden skaden er sket! Vi har hos evermart.dk tre forskellige former for iPhone skærmbeskyttelse. Vi har både et utrolig stærkt iPhone 5 / 5C / 5S Hærdet Glassamt et privacy filter til din iPhone så andre ikke kan se hvad der foregår på din skærm


Hvis du har et cover, som dækker skærmen på din iPhone, så er skærmbeskyttelse i form af film helt ideel - da du allerede har god beskyttelse imod slag fra coveret og filmen vil give den ekstra sikkerhed. Den sidste slags skærmbeskyttelse vi har til iPhone 5 / 5s / 5c er vores beskyttelsesGlass. Ud af de tre slags skærmbeskyttelse er beskyttelsesGlass den, der er lavet af højeste kvalitet.

Skal jeg vælge et Hærdet Glas, et beskyttelsesGlass?

Hvilket et slags Glas skal du så vælge til din iPhone 5 / 5s / 5c? Hvis du går med et Beskyttelsesglas fra beskyttelsesGlass som skærmbeskyttelse til din iPhone 5 / 5s / 5c, så får du et beskyttelsesglas af den bedste kvalitet på markedet. Hvis du ikke ønsker at betale for et beskyttelsesGlass, da det er væsentligt dyrere end et Hærdet Glas, jamen så gå med et Hærdet Glas. Selvom et Hærdet Glas til iPhone 5 / 5s / 5c er billigere end et beskyttelsesGlass, så får du stadig maksimal beskyttelse til din iPhone 5 / 5s / 5c. Både beskyttelsesGlass og Hærdet Glas sikrer dig imod enhver form for ridser og slag, så derfor er det vores dybeste anbefaling, at du vælger én af de to slags beskyttelsesglas som skærmbeskyttelse til din iPhone 5 / 5s / 5c!