iPhone 15 Pro MagSafe Covers

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Sort (3)
  2. checkmark
    Mørkeblå (2)
  3. checkmark
    Lilla (2)
  4. checkmark
    Hvid (1)
  5. checkmark
    Mørkegrøn (1)
  6. checkmark
    Orange (1)
  7. checkmark
    Pink (1)
  8. checkmark
    Grå (1)
  9. checkmark
    Gennemsigtig (1)
Passer til
  1. checkmark
    iPhone 15 Pro (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Smarte og praktiske MagSafe covers til iPhone 15 Pro

MagSafe covers til din iPhone 15 Pro er den ultimative kombination af praktik og beskyttelse. Disse covers er designet specielt til at drage fordel af Apples MagSafe-teknologi og giver dig muligheden for, at bruge andre produkter i kombination med coveret. 

Et iPhone 15 Pro MagSafe cover ligner et hvilket som helst andet cover, forskellen er blot at der bag på coveret er indbygget en magnet. Det er denne magnet, der sørger for, at teknologien fungerer. Det betyder også, at MagSafe-covers fås i en bred vifte af farver og designs, hvilket giver dig mulighed for at vælge et cover, der passer til din personlige stil og præferencer. Uanset om du foretrækker et minimalistisk og moderne look eller et farverigt og iøjnefaldende, er der et MagSafe-cover, der passer til dig.

Hvad kan et MagSafe cover bruges til?

Det smarte ved et MagSafe cover er deres kompatibilitet med en række MagSafe-tilbehør. Du kan f.eks bruge MagSafe opladere / trådløse oplader og kortholdere. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din telefon til dine specifikke behov og gøre den mere alsidig. MagSafe covers til iPhone 15 Pro er altså for dig, der gerne vil beskytte din telefon godt, men også gerne vil drage fordel af de mange muligheder der er med den smarte teknologi.  

Beskyttelsesmæssigt er MagSafe-covers selvfølgelig på lige fod med andre covers. De er fremstillet af materialer, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at beskytte din iPhone 15 Pro mod stød, ridser og hverdagens slid.