iPhone 5/5S/5C Holdere & Standere

Holdere til iPhone 5 / 5C / 5S

Siden mobilen blev håndholdt, har den været med stort set overalt. Selvom mobiliteten er uundværlig i et moderne og hektisk samfund, kan vi godt have brug for at parkere telefonen en gang imellem, så vi har hænderne og somme tider også tankerne fri. Netop det formål har vi dedikeret en hel side til! Uanset om du mangler en praktisk løsning til opbevaring eller en håndfri holder til din iPhone, har vi garanteret det, du leder efter. Selfiestand, tripod stativ, vægholder - you name it, vi har det.

Når du eksempelvis ønsker at have din iPhone med på farten, ville det så ikke være rart at din iPhone sad sikkert i bilen? Vores iPhone 5 holder til bil placeres i forruden af din bil med sugekop. Nu kan du både bruge din iPhone som GPS, musikafspiller og sikre at den sidder lige for, hvis du skal bruge den. 

Det er efterhånden heller ikke mange, som foretrækker deres iPod i stedet for iPhone, når man vil høre musik under træning og løb. Det er bare lettere at have sin mobil med, så man er sikker på ikke at gå glip af opkald, notifikationer og alt det andet. Derfor har vi et løbearmbånd, som er fremstillet til 5 / 5S / 5C. Løbearmbånd til iPhone 5/ 5S/ 5C  er udstyret med en trykfølsom skærm og et justerbart armbånd, så det kan tilpasses til enhver. Find det og meget mere i vores katalog ovenfor!