Huse & Filtre til GoPro Hero 5

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 5 (9)
 2. checkmark
  GoPro Hero 6 (9)
 3. checkmark
  GoPro Hero 7 (8)
 4. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (5)
 5. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (4)
 6. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (4)
 7. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (4)
 8. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (3)
 9. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (3)
 10. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (3)
 11. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (3)
 12. checkmark
  DJI Osmo Action (3)
 13. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (3)
 14. checkmark
  GoPro 2 (3)
 15. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (3)
 16. checkmark
  GoPro Max (3)
 17. checkmark
  GoPro Hero Session (3)
 18. checkmark
  GoPro Fusion (3)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (3)
 20. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Huse & Filtre til GoPro Hero 5

Til GoPro 5 finder du en bred vifte af forskellige huse, der er alle er designet med henblik på, at action kameraet kan komme ud for lidt af hvert under optagelserne. På langt de fleste optagelser kan du med fordel bruge det standard hus, der følger med HERO 5 fra start, men da hylsteret er vandtæt, lukker det også en del lyd ude. Dog kan du med et frame housing til GoPro 5 få fri passage til dit kameras indbyggede mikrofon og desuden få adgang til at tilslutte en ekstern mikrofon. 

Også i forbindelse med vandoptagelser kan du hurtigt opleve, at du får brug for mere end ét hylster. Skal du dykke på dybt vand, er det en god ide at anskaffe et dykkerhus, da det kan stå imod et højere luft- og vandtryk end standardhuset. Med et waterproof housing til GoPro 5 kan du tage dit kamera med helt ned på 45 meters dybde uden at bekymre dig om dets sikkerhed og funktionalitet. 

Det er altid en fordel at have et hylster om dit GoPro fordi det udover at beskytte kameraet også gør det muligt at montere det på ethvert mount, så du kan skabe dine drømmevinkler og -bevægelser. Mangler du blot en reservedel til dit hus, kan du i vores katalog finde f.eks. en ekstra lås til dit vandtætte hylster eller en backdoor med touchfølsomt plast, så du kan betjene touchskærmen på dit HERO 5 gennem huset. 

Foruden husene finder du også filtre og ekstra linser i vores sortiment. Et farvet filter er en vigtig del af udstyret på en dykkertur, da det sørger for, at dine billeder bliver ligeså smukke under havets overflade som ovenvande. Jo dybere, du dykker ned, jo mere vil vandet forvrænge lysets farver og lade en eller flere farver dominere mere end de andre. Monterer du et filter henover linsen på dit dykkerhus, kan dette filtrere de dominerende farver og genoprette farvebalancen. I vores sortiment finder du bl.a. det populære røde dykkerfilter til 10+ meters dybde til både standardhuset og det vandtætte hus, og desuden en UV-linse til GoPro 5, der kan forbedre dine billeder på land.