Huse & Filtre til GoPro Hero 11 Black Mini

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Osmo Action (3)
 2. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (3)
 3. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (3)
 4. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (3)
 5. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (3)
 6. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (3)
 7. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (3)
 8. checkmark
  GoPro Hero 7 (3)
 9. checkmark
  GoPro Hero 6 (3)
 10. checkmark
  GoPro Hero 5 (3)
 11. checkmark
  GoPro 2 (3)
 12. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (3)
 13. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (3)
 14. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (3)
 15. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (3)
 16. checkmark
  GoPro Max (3)
 17. checkmark
  GoPro Hero Session (3)
 18. checkmark
  GoPro Fusion (3)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (3)
 20. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Beskyt og optimer dit kamera med huse og filtre til GoPro Hero 11 Black MiniDykker med GoPro

Der findes meget godt tilbehør til GoPro, og blandt det mest brugbare og effektive er huse og filtre. De beskytter dit kamera, men optimerer det samtidigt og sikrer, at du kan filme hvor du vil og hvordan du vil uden kvaliteten bliver dårligere. Selvom GoPro Hero 11 Black Mini er et utrolig holdbart og funktionsdygtigt kamera uden ekstra tilbehør findes der stadig mange måder at gøre det endnu bedre på. Lige fra filtre, der forbedrer farverne i dine optagelser under vandet, til huse og cases, der både beskytter kameraet mod ridser og stød og minimerer støj fra, for eksempel, vind og vejr. Derudover er det altid en bonus med ekstra beskyttelse i form af cases og huse, specielt hvis du bruger dit GoPro 11 Mini kamera under barske forhold eller i situationer, hvor det let kan blive skadet. Giv derfor dig selv mere frihed til at filme lige netop hvad og hvor du vil med huse og filtre til GoPro Hero 11 Black Mini. 

Et GoPro hus beskytter mod skader og sikrer bedre optagelser

Et eksternt GoPro hus har flere funktioner. Udover at yde beskyttelse mod slag, stød og ridser kan et GoPro hus, eller GoPro case, også gøre det lettere at montere dit kamera på forskellige typer mounts. Afhængig af typen af hus og mount kan der nemlig være forskel på, hvor hurtigt kameraet kan tages af og på. Det afhænger også af aktiviteten, og til nogle aktiviteter vil det for eksempel give bedre mening at mounte et GoPro kamera med housing. Derudover findes der også huse i silikone og GoPro cases i skum, der beskytter og minimerer lyden af vind i dine optagelser. Huse og cases kan derfor også optimere dine optagelser og gøre dem endnu bedre.

Et GoPro vandtæt hus gør det også muligt at filme i større dybder. Normalt kan et kamera som GoPro Hero 11 Black Mini uden hus og ekstra beskyttelse bruges i vandet ned til 10 meters dybde. Det er i sig selv nok, hvis bare du vil bruges kameraet til at filme når du snorkler eller dykker på lavere vand, men skal du længere ned er det nødvendigt med ekstra udstyr. Her kommer et GoPro undervandshus i brug. De kan nemlig bruges til at dykke helt ned til 45 meter uden kameraet tager skade eller bukker under for trykket. Det er derfor oplagt, hvis du dykker med professionelt udstyr og skal længere ned mod havbunden end de fleste fritidsdykkere og svømmere. En GoPro case til undervandsbrug sikrer også, at der ikke kommer vand ind i selve kameraet til linsen og batteriet. Selvom modeller er vandtætte eller vandafvisende kan de nemlig være udsat for vandskader, hvis ikke alle porte og segl er lukket helt til. Risikoen for at det sker vil minimeres med det rigtige vandtætte hus.

Filtre til GoPro 11 Black Mini giver de flotteste farver og skarpe optagelser GoPro under vand

I sig selv optager GoPro Hero 11 Black Mini rigtig gode videoer i høj kvalitet, men i nogle situationer kan der være behov for ekstra hjælp. Det gælder for eksempel, hvis du bruger kameraet under vandet, hvor farverne vil være anderledes end over vandet. Når man filmer under vand vil optagelserne typisk være blå eller grønne i farverne, fordi sollyset og spektret af farver i solens stråler ikke kan passere gennem vandet på samme måde som på land. Derfor vil specielt de røde og orange farver blive mindre tydelige, hvilket giver de blå-grønne optagelser.

Ved at bruge et filter til dit GoPro kamera kan du undgå dette. Her får du nemlig røde, gule og lyserøde filtre, der bringer disse farver tilbage i dine undervands optagelser. Sådanne filtre og linser giver derfor flotte optagelser, hvor alle detaljerne står skarpt - selv under vand. Investér derfor i en dykker filter til dit kamera hvis du vil sikre knivskarpe optagelser når du dykker, svømmer, sejler eller surfer.